Eerste Keizersnede binnen de Stichting

Gepubliceerd op 29 april 2024 om 15:30

De eer was aan Olivia! We zijn hard van start gegaan de afgelopen maanden. We hebben dit jaar meer moederpoezen dan we de voorgaande jaren binnen kregen. Veel moeders met jonge kittens maar ook veel die nog moesten bevallen. Het grootste verhaal van al deze moederpoezen is toch echt wel Oliva.

Misschien heb je haar buik voorbij zien komen op de social media kanalen, deze dame bleek 7(!) kittens mee te dragen. Nadat de bevalling maar op zich bleef wachten, heeft de dierenarts de knoop doorgehakt en is er gekozen voor een keizersnede. Bijzonder, want het is de eerste binnen de Stichting, tot nu toe was het gelukkig nog niet nodig geweest. We hebben bijzondere beelden gekregen van de dierenkliniek die we hier graag willen delen. Door de steun van vele volgers en u als donateur kunnen we katten zoals Olivia helpen. 

Helaas heeft één kitten het niet gehaald. In totaal zijn er zes gezonde kittens geboren! Het gaat erg goed met de kittens van Oliva. Ze hebben de namen gekregen van Law&Order SVU. We hebben dus mamma Oliva (Benson) en kittens Finn, Elliot, Alexandra, Carisi, Stabler en Kat (uitspreken als 'Ket').  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.