Steuntje in de rug voor Kitten&Co

Je voelt hem vast al aankomen. Een kitten gezond op te laten groeien, is een behoorlijke kostenpost. Stichting Kittenopvang Kitten&Co krijgt geen enkele subsidie. Wij zijn daarom volledig afhankelijk van donaties. Je bijdrage is daarom zeer welkom. Ons helpen kan op verschillende manieren: 

Webshop

Wij hebben het geluk ook een flink aantal creatievelingen bij ons binnen de stichting te hebben. Er word dagelijks gehaakt, gebreid, klei gedraaid en geschilderd voor de kittens. Alles wat uit de magische handen van onze Crea-Bea's komt, is te koop in onze webshop en alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar de kittens.

Naast onze mooie spullen, kun je ook kiezen voor een donatie aankoop. Je kunt dan bijvoorbeeld een bus kittenmelk aanschaffen of een doosje ontwormtabletten. Dat zijn spullen waar we veel van nodig hebben! Je krijgt deze spullen niet thuis gestuurd, maar deze komen rechtstreeks naar ons toe waardoor je ervoor zorgt dat de kittens snel weer gezond kunnen worden. 

Klevertjes van KittenCo

Er zijn een aantal kittens die door hun gezondheid niet uitgeplaatst kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld Gappie, die heftige, chronische niesziekte heeft en daarom extra aandacht nodig heeft met neus spoelen, stomen, extra medicatie en dierenartsondersteuning. Gappie en zijn mede-Klevertjes, zoals wij ze noemen, blijven binnen de stichting bij een van de gastgezinnen wonen. Deze katjes hebben hun hele leven extra steun nodig. Daarom kun je nu een van de Klevers op afstand adopteren! Als dank krijg je tweejaarlijks een mail van het Klevertje dat je hebt geadopteerd. Kom kijken op de Klevertjespagina en kies je Klevertje uit! 

Klevertje Gappie

Kom in actie

Op particulier gebied zijn er veel opties. Er zijn verschillende manieren om Kittenopvang Kitten&Co te steunen. Denk aan lege flessen verzamelen, dat kan ook bijvoorbeeld op school. Maar we zijn ook op zoek naar creatievelingen die kunnen haken en breien. Klik op de "Kom in actie" om meer te leren over deze mogelijkheden om ons te steunen.  

Wordt donateur

Het is nu mogelijk om donateur te worden van Stichting Kittenopvang Kitten&Co. Je kunt kiezen voor een vast bedrag per jaar of een vast bedrag per maand. Je krijgt als donateur de tweejaarlijkse Mieuwsbrief. Hier kun je zien hoeveel werk wij kunnen verzetten met jouw steun! Stichting Kittenopvang Kitten&Co heeft een
ANBI creditatie