De Kittenlijst

Hier vind je de kittens die op dit moment in onze Stichting verblijven. Sommige komen net binnenwandelen en hebben dus nog even tijd nodig, anderen staat al te trappelen om naar een nieuw furr-ever home te vertrekken. Als kittens bij ons verhuizen zijn ze allemaal gechipt, ontvlooit, ontwormd en gecastreerd (tenzij anders vermeld vanwege bijvoorbeeld medische redenen) dus helemaal klaar voor één jaar!


Spider

Spider is gevonden op straat. Inmiddels is ze liefdevol opgenomen door een van onze gastgezinnen waardoor ze lekker bij kan komen van haar avontuur. Spider had wat medische zorg nodig en ze krijgt op moment van schrijven nog wat onderzoeken voor haar buik. Haar darmpjes rommelen nog wat. Spider is een ondernemend en ondeugend dametje. Aaien en knuffelen in de krabpaal vind ze heerlijk. Oppakken houdt ze niet zo van en ze is niet echt een schootkatje. Maar laat dat je niet tegenhouden, Spider vult je huis met veel humor en gelach. Ze is een allemansvriend met andere katten, dus verhuizen naar een nieuw thuis waar al andere (sociale) katten rondlopen vind Madame Spider niet erg. Spider is begin maart geneutraliseerd dus ze mag eind maart verhuizen. Voor Spider zoeken we een nieuw thuis met een afgesloten tuin. 

Geboren op: 22-08-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Linda

Status: Beschikbaar. Interesse? Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in. Spider mag samen met Ravi verhuizen omdat zij beiden op zoek zijn naar hetzelfde soort plekje. Deze katjes zijn opgegroeid elk in een ander pleeggezin en kennen elkaar nog niet. Maar wij zijn er zeker van dat deze twee een super duo zullen worden in een voor hen perfect nieuw thuis. 

Ravi

Ravi werd al een tijdje gezien in een bosschage en een van onze super gastgezinnen ging op zoektocht. Met behulp van een vangkooi is Ravi gevangen. Hij wist nog helemaal niet wat hij aan moest met mensen. Waar hij wel blij mee was, was eten! Aan zijn ontlasting konden we zien dat hij leefde op gras. Zo bang als hij was heeft Ravi zich ontwikkeld als een zelfverzekerd mannetje welke gek is op spelen. Hij kan het erg goed vinden met de aanwezige katten des huizes en met zijn mede pleegkittens. Ravi is zelfs een fantastische hulp voor zijn mede kittens! Hij voorziet zorgzaam in elke behoefte van de overige pleegkittens. Hij stelt ze gerust, verzorgd ze, geeft ze zelfvertrouwen en speelt met ze. Neemt ze echt onder zijn hoede zonder zich op te dringen. Wat een geweldig ventje, hij is echt de veilige grote broer. Hij is inmiddels ook reuze blij met een kroel en dan slaat zijn motortje hard aan. Tijdens zijn herstel heeft Ravi FIP ontwikkeld en dit is nu met goede resultaten behandeld en Ravi is genezen. Voor Ravi zoekt het gastgezin een fijn nieuw thuis met een goed afgesloten tuin. Ravi is gewend om naar buiten te kunnen en geniet daar heerlijk van. Ravi zal heeft het nodig om in een rustig huishouden zijn thuis te vinden, dus (kleine) kinderen zijn voor hem niet prettig. Ravi is heel sociaal en heeft het echt nodig om met meerdere katten op te trekken. Omdat Ravi zelf jong is, is het fijn als Ravi geplaatst word bij een kat of groep katten waar een jonge kat al aanwezig is die graag in is voor een spelletje of wat grappig kattenkwaad uithalen. Ravi is een kat met veel humor en inmiddels liefde voor zijn baasje. Maar we zoeken wel iemand die rustig aan doet, de tijd neemt en vooral respect heeft voor Ravi. 

Geboren op: 02-06-2023

Geslacht: Kater

Gastgezin: Debby

Status: Beschikbaar! Interesse? Vul dan vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in. Ravi mag samen met Spider verhuizen omdat zij beiden op zoek zijn naar hetzelfde soort plekje. Deze katjes zijn opgegroeid elk in een ander pleeggezin en kennen elkaar nog niet. Maar wij zijn er zeker van dat deze twee een super duo zullen worden in een voor hen perfect nieuw thuis. 

Pistache

We kregen een melding over een flinke groep kittens die langs de weg waren gezien. Nadat wij poolshoogte zijn gaan nemen, bleken er inderdaad veel kittens te lopen van verschillende leeftijden en helaas niet gezond. Pistache was er één van en kon wel wat medische hulp gebruiken. Ze had ondergewicht en was aan de diarree. Dat helpt niet als je groot moet groeien. Inmiddels is Pistache veilig bij een van onze gastgezinnen, warm en droog en eet haar buikje lekker vol. Pistache heeft zich ontwikkeld tot een heerlijk kitten dat graag bij je komt liggen op de bank en dan haar motortje aanzet. Ze vind aaien fijn en geeft je graag kopjes. Pistache kan in haar liefde en enthousiasme wat liefdesbeetjes geven. Dat is ze inmiddels goed afgeleerd in het gastgezin maar heeft wel puntje van aandacht nodig in haar nieuwe thuis. Pistache kan goed omgaan, en is niet bang aangelegd voor de grotere katten des huizes. Ze is gek op de speelhengel en de springveertjes/spiraaltjes. 

Geboren op: geschat 05-09-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Petra

Status: Beschikbaar! Interesse? Meld u vrijblijvend aan via ons aanmeldingsformulier! Pistache wil graag verhuizen met Nootje. 

Nootje

Nootje kwam van de andere kant van ons land. Haar mama is overleden en zelf eten lukte niet goed. Haar baasje deed erg haar best om er voldoende voeding in te krijgen. Maar ondanks ondersteuning van ons, bleef dit kleine moppie keer op keer in een hypo vervallen. Haar bloedsuiker bleef te laag. Of er andere oorzaken bij zaten was niet helemaal duidelijk. Behalve dan dat ze ook last heeft van diarree. Haar lichaamsgewicht was feitelijk prima. Haar baasje werd er wanhopig van. Wat natuurlijk te begrijpen is. Dus is dit kleine kittentje door ons opgehaald en mocht zij als eerste zorgenkindje in onze splinternieuwe couveuse verblijven. Inmiddels is Nootje uitgegroeid tot een heerlijk kitten dat graag bij je in je nek komt liggen, of op schoot. Nootje is altijd in voor een aai of een kroel en laat haar motortje dan goed horen. Kopjes geven is een van haar hobby's, samen met spelen met hengels en springveertjes/spiralen. 

Geboren op: 28-10-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Petra

Status: Beschikbaar! Interesse? Meld u vrijblijvend aan via ons aanmeldingsformulier! Nootje wil graag verhuizen met Pistache.

Ori

Wij kregen we een mail van een boer. Hij had op zijn terrein bij de bollenschuur meerdere aanloopkatten rondlopen. Hij vroeg of wij hem daarbij wilden helpen. De boer is een dierenvriend en wilde er graag iets aan doen. Volwassen katten mochten na castratie weer terug naar hem op de boerderij. Er liepen 2 grotere kittens rond van ongeveer een half jaar. Hij noemde ze zelf Wimpy en Zwartje maar Cynthia heeft als gastgezin de eer om nieuwe namen te verzinnen. Inmiddels zijn deze twee lieverds geneutraliseerd en zijn ze opgevangen door gastgezin Cynthia die ze, samen met haar dochter, gaat socialiseren. We hebben al hele goede eerste stapjes gezien dus volgens ons zitten onder het bange vachtje, twee hele lieve knuffels! 

Geboren op: 01-11-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Cynthia

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Odile

Wij kregen we een mail van een boer. Hij had op zijn terrein bij de bollenschuur meerdere aanloopkatten rondlopen. Hij vroeg of wij hem daarbij wilden helpen. De boer is een dierenvriend en wilde er graag iets aan doen. Volwassen katten mochten na castratie weer terug naar hem op de boerderij. Er liepen 2 grotere kittens rond van ongeveer een half jaar. Hij noemde ze Wimpy en Zwartje maar Cynthia heeft als gastgezin de eer om nieuwe namen te verzinnen. Inmiddels zijn deze twee lieverds geneutraliseerd en zijn ze opgevangen door gastgezin Cynthia die ze, samen met haar dochter, gaat socialiseren. We hebben al hele goede eerste stapjes gezien dus volgens ons zitten onder het bange vachtje, twee hele lieve knuffels! 

Geboren op: 01-11-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Cynthia

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Cici (Moederpoes)

Cici is opgehaald uit Brabant. Ze was acht maanden bij binnenkomst en ze is drachtig. Helaas was zij ontsnapt toen ze krols was. Door omstandigheden kon de huidige eigenaar niet zelf voor haar zorgen, dus nu gaan wij dat doen. Dit meisje mag lekker bijkomen bij Evelien en rustig bevallen. We hopen dat het met dit mooie meisje goed gaat komen, dat ze een rustige bevalling zal hebben en daarna hoeft ze geen kittens meer te krijgen want ze zal geneutraliseerd worden.

Geboren op: 13-07-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Evelien

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Aurora

Aurora is samen met haar zusje geboren binnen de stichting bij haar moeder Cici. De bevalling is goed verlopen en mamma Cici zorgt goed voor haar meiden. Het zal nog even duren voordat Aurora klaar is om te verhuizen. Eerst maar even lekker veel drinken en warm bij mamma liggen. 

Geboren op: 12-04-2024

Geslacht: Poes

Gastgezin: Evelien

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Beauty

Beauty is samen met haar zusje geboren binnen de stichting bij haar moeder Cici. De bevalling is goed verlopen en mamma Cici zorgt goed voor haar meiden. Het zal nog even duren voordat Beauty klaar is om te verhuizen. Eerst maar even lekker veel drinken en warm bij mamma liggen. 

Geboren op: 12-04-2024

Geslacht: Poes

Gastgezin: Evelien

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Noesje (Moederpoes)

Noesje is samen met zoon Armani 250km verderop opgehaald. Ze is bijna 2 jaar oud en drachtig. Helaas konden door omstandigheden de huidige baasjes niet meer voor Armani en Noesje zorgen. Dus nu gaan wij dat doen.

Noesje is nog een beetje bang, dat is ook niet gek na een verhuizing vanuit je vertrouwde omgeving. Inmiddels komt ze tot rust en kan ze bij Miranda rustig bevallen van haar kittens. Daarna wordt zij gesteriliseerd en gaan wij voor Noesje een fijn nieuw thuis zoeken.

Geboren op: 01-06-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Miranda

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Ivy (Moederpoes)

Ivy is binnen gekomen met haar vier jongens samen. Wegens omstandigheden kon er door de vorige eigenaar niet meer gezorgd worden voor de katten. Eén van die katten is Ivy. Ivy is een lieve, sociale kat die altijd in is voor een knuffeltje of een kopje. Ze zorgt geweldig goed voor haar kroost waardoor zij uitgroeien tot mooie sociale jongens. Als haar kittens zijn opgegroeid zal Ivy geneutraliseerd worden en kan zij op zoek naar een nieuw furr-ever thuis. Misschien wel samen met één van haar jongens? 

Geboren op: 05-05-2022

Geslacht: Poes

Gastgezin: Floor

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Ivo

Ivo is samen met zijn moeder binnen gekomen bij de Stichting. Helaas kon zijn vorige eigenaar niet meer voor alle katten in huis zorgen. Eén van de katten is dus onze kleine vent Ivo. Ivo heeft een hele goede moeder en inmiddels is hij lekker met zijn broers de wereld aan het verkennen. Ze worden alle vier heerlijke zelfverzekerde knuffels! Ivo is een heel tevreden kitten. Hij heeft een zacht, rustig en lief karaktertje. Eén van zijn hobbies is toch wel kroelen bij het personeel! 

Geboren op: 05-03-2024

Geslacht: Kater

Gastgezin: Floor

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Ivar

Ivar is samen met zijn moeder binnen gekomen bij de Stichting. Helaas kon zijn vorige eigenaar niet meer voor alle katten in huis zorgen. Eén van de katten is dus onze kleine vent Ivar. Ivar heeft een hele goede moeder en inmiddels is hij lekker met zijn broers de wereld aan het verkennen. Ze worden alle vier heerlijke zelfverzekerde knuffels! Ivar is sociaal maar soms ietwat verlegen tussen zijn stuiterende broertjes. maar als je hem er dan even bij pakt en hem aandacht geeft is hij al snel aan heerlijk aan het spinnen.

Geboren op: 05-03-2024

Geslacht: Kater

Gastgezin: Floor

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Igor

Igor is samen met zijn moeder binnen gekomen bij de Stichting. Helaas kon zijn vorige eigenaar niet meer voor alle katten in huis zorgen. Eén van de katten is dus onze kleine vent Igor. Igor heeft een hele goede moeder en inmiddels is hij lekker met zijn broers de wereld aan het verkennen. Ze worden alle vier heerlijke zelfverzekerde knuffels! Igor is een heerlijk aandachtsorgel, dus kom maar op met die knuffels!! Hij is zacht in zijn handelingen en hij heeft een heel lief karakter. Hij is gek op spelen en speeltjes! Dus voor verhuizen, eerst een lading speelgoed voor deze meneer in huis halen! 

Geboren op: 05-03-2024

Geslacht: Kater

Gastgezin: Floor

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Iwan

Iwan is samen met zijn moeder binnen gekomen bij de Stichting. Helaas kon zijn vorige eigenaar niet meer voor alle katten in huis zorgen. Eén van de katten is dus onze kleine vent Iwan. Iwan heeft een hele goede moeder en inmiddels is hij lekker met zijn broers de wereld aan het verkennen. Ze worden alle vier heerlijke zelfverzekerde knuffels! Iwan is een heerlijk aandachtsorgel. Hij komt zo naar je toe om lekker te kroelen. Maar hij is ook er goed in heerlijke apenstreken. Daarvoor heeft hij zijn ondernemingsdrift.

Geboren op: 05-03-2024

Geslacht: Kater

Gastgezin: Floor

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Dids (moederpoes)

Dids is de dochter van Ivy en is om dezelfde reden afgestaan aan de stichting. Helaas, door omstandigheden, kon er niet meer gezorgd worden voor de katten in huis. Dids is een mooie, zelfverzekerde poes die met een enorm bolle buik vol met kittens binnen kwam. Na een paar dagen rust vond ze het wel genoeg om rond te lopen met zo'n enorme buik en werd het tijd om de kittens het daglicht te laten zien. Ze heeft vijf prachtige kittens geworpen. Dids zorgt goed voor haar kroost. Als haar kittens groot genoeg zijn om de wijde wereld in te trekken dan wordt Dids geneutraliseerd en mag ze op zoek naar haar furr-ever thuis. 

Geboren op: 01-06-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Monique

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Dito

Moeder Dids was maar kort bij ons in de Stichting totdat ze besloot om te bevallen van wel vijf kleine kittens. Het zijn drie poesjes en twee katertjes. Besloten is om ze namen te geven die passen bij de moeder, hier zie je Dito! Moeder Dids verzorgt de kittens goed. Rond de veertien weken gaan we voor deze kittens van Dids op zoek naar een nieuw thuis. Ze zijn dan ontwormd, ontvlooit, geneutraliseerd en hebben een chip.

Geboren op: 05-04-2024

Geslacht: Kater

Gastgezin: Monique

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Didi

Moeder Dids was maar kort bij ons in de Stichting totdat ze besloot om te bevallen van wel vijf kleine kittens. Het zijn drie poesjes en twee katertjes. Besloten is om ze namen te geven die passen bij de moeder, hier zie je Didi! Moeder Dids verzorgt de kittens goed. Rond de veertien weken gaan we voor deze kittens van Dids op zoek naar een nieuw thuis. Ze zijn dan ontwormd, ontvlooit, geneutraliseerd en hebben een chip.

Geboren op: 05-04-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Monique

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Dais

Moeder Dids was maar kort bij ons in de Stichting totdat ze besloot om te bevallen van wel vijf kleine kittens. Het zijn drie poesjes en twee katertjes. Besloten is om ze namen te geven die passen bij de moeder, hier zie je Dais! Moeder Dids verzorgt de kittens goed. Rond de veertien weken gaan we voor deze kittens van Dids op zoek naar een nieuw thuis. Ze zijn dan ontwormd, ontvlooit, geneutraliseerd en hebben een chip.

Geboren op: 05-04-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Monique

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Datzo

Moeder Dids was maar kort bij ons in de Stichting totdat ze besloot om te bevallen van wel vijf kleine kittens. Het zijn drie poesjes en twee katertjes. Besloten is om ze namen te geven die passen bij de moeder, hier zie je Datzo! Moeder Dids verzorgt de kittens goed. Rond de veertien weken gaan we voor deze kittens van Dids op zoek naar een nieuw thuis. Ze zijn dan ontwormd, ontvlooit, geneutraliseerd en hebben een chip.

Geboren op: 05-04-2023

Geslacht: Kater

Gastgezin: Monique

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Dede

Moeder Dids was maar kort bij ons in de Stichting totdat ze besloot om te bevallen van wel vijf kleine kittens. Het zijn drie poesjes en twee katertjes. Besloten is om ze namen te geven die passen bij de moeder, hier zie je Dede! Moeder Dids verzorgt de kittens goed. Rond de veertien weken gaan we voor deze kittens van Dids op zoek naar een nieuw thuis. Ze zijn dan ontwormd, ontvlooit, geneutraliseerd en hebben een chip.

Geboren op: 05-04-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Monique

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Liselotje

Liselotje werd geboren met vier andere nestgenootjes. Helaas keek de moeder niet naar haar jongen om. De eigenaar heeft de kittens proberen te helpen maar helaas. Liselotje is de enige die het heeft overleefd. Inmiddels is zij uit de gevarenzone en word ze een lekker dik en gezond kitten. Liselotje heeft nog een flink aantal weken te gaan voordat ze uitgeplaatst kan worden. 

Geboren op: 05-04-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Annemiek

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier

Olivia

Olivia is met een enorme buik afgestaan aan onze Stichting. Door omstandigheden kon er niet meer voor de katten des huizes gezorgd worden en kwamen zij bij ons terecht. Op moment van schrijven verwachten wij niet dat het heel lang zal duren voor haar kittens ter wereld komen. 

Geboren op: 13-08-2022

Geslacht: Poes

Gastgezin: Josien

Status: Nog niet beschikbaar! Heb je wel al interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldingsformulier