Wie zijn wij? 

In maart 2020 kwamen vier enthousiaste dames bij elkaar om een start te maken met een eigen nieuwe stichting en onder invloed van wijn en chips werden de eerste plannen gemaakt. Gelukkig konden we nog helder genoeg denken om, als huisvrouwtjes, zoals wij dat toen noemden, een kleinschalige stichting op te zetten die in mei de officiële start maakte. Geen grote plannen, niks moeilijks, alleen gewoon gezellig en leuk.
Maar al snel bleek dat we maar moeilijk „nee“ konden zeggen en stroomden grote aantallen kittens binnen.
We hadden meer gastgezinnen nodig, daarna meer geld nodig, meer naamsbekendheid en nóg meer gastgezinnen en nóg meer geld!

Harde werkers
Dus werden we benificiant van Stichting Dierenlot, zochten we steeds verder naar mogelijkheden om ook andere
organisaties en bedrijven een duit in het zakje te doen en hadden we nóg meer gastgezinnen nodig!
Nu op dit moment hebben we een geweldig mooi team met de leukste gastgezinnen die je maar kunt bedenken.
Het is niet alleen het bestuur wat de organisatie bestierd, maar ook veel gastgezinnen die, naast het opvangen, of in
plaats van opvangen, delen van de neven zaken die een stichting er bij heeft lopen, op te pakken om ons als bestuur te ontlasten. Zo helpen we elkaar overeind te houden, want geloof ons, ieder kittenseizoen trekt een zware wissel op ieder van ons. Zo veel ziekte en zeer en daarmee ook veel verdriet is niet te dragen als je alleen bent. Maar met zijn allen zijn we sterk! Daarnaast natuurlijk ook veel liefde, warmte, geluk, overwinning, genieten, knuffelen, namen verzinnen, knokken en winnen en lieve mensen leren kennen binnen de stichting én daarbuiten. Want ook veel adoptanten van onze kittens houden contact. Op die manier blijft het geweldig om te mogen doen en voorlopig (lees nooit) zijn we niet van plan om hiermee te stoppen. Want één voor allen, allen voor de kittens!!!!

Alles voor een mooi kattenleven! 
De kittens die bij ons binnenkomen groeien veilig en gezond op tot sociale, lieve huisdieren. Elk kitten of elke moederpoes word zo goed mogelijk uitgeplaatst bij liefhebbend ‘personeel’. Nog iets heel belangrijks is dat wij ervoor zorgen dat al onze uitgeplaatste katten zich niet kunnen voortplanten. De zwerfkattenproblematiek in Nederland is groot en wij werken er hard aan dat stichtingen zoals de onze overbodig zullen worden.