Schaatsen voor Kittens!

Gepubliceerd op 16 mei 2024 om 13:25

Educatie is over het werk wat wij doen als Stichting Kittenopvang Kitten&Co is heel belangrijk en leuk om te doen! Daarom ging Annemiek op 4 maart een presentatie geven aan groep 4 en 5 op beide locaties van de Kennemerpoortschool in Alkmaar. Hoe komen die kittens bij ons, wat doen we allemaal en hoe gaat dat eigenlijk, kittens flessen en groot brengen?

De kinderen hadden heel veel vragen en deze konden ze allemaal stellen aan Annemiek, die voor de stichting te meest premature kittens opvangt. De kinderen vonden het machtig interessant!! Helemaal toen Annemiek ging vertellen dat kleine kittens eigenlijk nog niet zelf kunnen plassen en wat de moederpoes dan doet om dit te stimuleren. (De moeder likt de kittens over de billen zodat de kittens gaan plassen/poepenJe had hun gezichten moeten zien! Helemaal toen Annemiek vertelde dat zij de kittens moet helpen als de moederpoes er niet is... Je zag ze denken, het zal toch niet? 

Op 8 maart gingen 123 leerlingen van de locaties Lindelaan en Hofdijkstraat voor ons rondjes schaatsen met als doel voor onze stichting geld op te halen. Hoe mooi is dat! Elk jaar heeft deze school een goed doel waar ze hun stinkende best voor doen en dit jaar waren wij dat. We zijn supertrots dat ze dit voor ons wilden doen.

Op 21 april kregen wij een prachtige cheque overhandigd die door de kinderen zelf geknutseld was, met het bedrag dat de kinderen voor de kittens bij elkaar geschaatst hebben. Hoeveel km zou dat wel niet geweest zijn? Wat een enorm bedrag! Wel 750 euro voor onze stichting om alle kittens en moeders in nood te helpen!

We willen alle leerlingen van groep 4 en 5 van de Kennemerpoortschool in Alkmaar dan ook heel erg bedanken dat jullie zo goed voor onze kittens hebben geschaatst! Namens alle kittens; DANK JULLIE WEL! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.