Home » Kittens » Gouden mandjes

Wij vinden het ook erg leuk om onze Gouden Mandjes onder de aandacht te brengen. Want na al onze zorg en liefde, vertrekt een kitten vanuit onze stichting naar een Gouden Mand om daar vertroeteld, verwend en geknuffeld te worden. De volgende kittens hebben een nieuw thuis gevonden en genieten van hun gouden mand!

Sushi

Sushi was samen met zijn broertje Wasabi opgevangen als een van de eerste kittens in nood in 2022. Hun moeder was niet goed in staat om voor ze te zorgen. Deze prachtige kater is dankzij de hulp van ons gespecialiseerde gastgezin er weer helemaal bovenop gekomen en veranderd in een speelse doerak die verslaafd is aan knuffels. Dit is een van de weinige katten die je ook kusjes geeft en hij zou het allerliefste in je kruipen. Kortgeleden heeft hij zijn fur-ever home gevonden en is verhuisd. We zullen hem en zijn geknuffel missen maar we weten zeker dat hij volop zal genieten van zijn kattenleven!

 

Sol

Sol kwam bij ons in de stichting samen met zijn nestgenootjes en zijn moeder. Met veel verdriet heeft de eigenaar afstand van de kittens gedaan omdat er helaas geen financiele middelen beschikbaar waren voor de zorg voor deze kleintje. Wij hebben de kittens in onze stichting gebracht en na een verblijf bij een van onze super gastgezinnen was Sol klaar om te gaan. Sol is echt het zonnetje in huis. Zijn favoriete speeltje is een propje papier, als je die voor hem weggooit, dan komt hij hem terugbrengen. Zo leuk! Het is een nieuwsgierig mannetje die reageert op alles wat beweegt!

Sol heeft zijn fur-ever thuis gevonden met zijn lieve zus Aqua

 

Willem

Willem werd gevonden, samen met zijn nestgenootjes in een Copyshop. De eigenaar wilde dat de kittens en moederpoes goed terecht kwamen, dus hij heeft Kitten&Co ingeschakeld. De kittens zijn liefdevol opgevangen, samen met hun schat van een kat moederpoes Mixima. Deze Royalty katten hebben genoten van alle aandacht bij het gastgezin en zijn lekker verwend. Inmiddels zijn ze groot genoeg om op eigen poten te staan. Willem en zijn zus Ama zijn samen verhuisd naar hun nieuwe kasteel. Wat wil een kat nog meer!! Dit heerlijk ventje heeft het goed voor elkaar!

Muis

Wat had Muis al veel meegemaakt toen ze bij ons in de Stichting kwam! Muis is door een kattenliefhebber gevonden op een plek waar ze het niet zo goed had. Ze hebben haar daar snel weggehaald. Heel begrijpelijk dat Muis gestrest was en erg bang. Muisje blijkt een poesje te zijn die graag rust om zich heen heeft, en niet zoveel, of eigenlijk liever helemaal geen andere katten erbij. Ze houd van rust en regelmaat. Dat is best wel bijzonder, want jonge katten zijn gek op reuring en doldwaze avonturen. Muis is ook in voor avontuur, maar dan lekker alleen. Ze is gek op haar eigen mensen en mauwt zachtjes tegen je als je tegen haar praat. Wat is er fijner dan zo'n lieve gesprekspartner in huis! En haar grootste hobby? Op schoot liggen kroelen!