Hier vind je de kittens die op dit moment in onze Stichting verblijven. Sommige komen net binnenwandelen en hebben dus nog even tijd nodig, anderen staat al te trappelen om naar een nieuw furr-ever home te vertrekken. Als kittens bij ons verhuizen zijn ze allemaal gechipt, ontvlooit, ontwormd en gecastreerd (tenzij anders vermeld vanwege bijvoorbeeld medische redenen) dus helemaal klaar voor één jaar!
Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van ons aanmeldingsformulier en geef aan in welk kitten je interesse hebt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Stitch

Stitch is bij de Stichting gekomen omdat de vorige eigenaren niet meer goed voor Stitch konden zorgen. Stitch was een klein zorgenkindje. Je kunt de eerste verhalen nog teruglezen op onze Facebookpagina.

Ze kwam bij ons met een flinke groeiachterstand. Ze is slechtziend, ze heeft het "Swimmers Syndrome" gehad en daarbij had zij ook nog een "Flattened Chest". Op 6 september was er een operatie gepland voor haar borstkas die wijder gemaakt zou moeten worden. Maar onlangs kregen we te horen, nadat er nieuwe foto's waren gemaakt, dat Stitch haar borstkas zo goed groeit, dat ze niet geopereerd hoeft te worden. Helemaal geweldig! Het enige wat blijvend is, is haar slechtziendheid. Maar ze redt zich heel goed en ze weet niet beter. Momenteel kampt Stitch met epileptische aanvallen. We zijn met haar onder controle van de dierenarts. Ze krijgt bij ons alle (medische) zorg die ze nodig heeft.

Geboren op: 05-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar

Pearl

Jam & Pearl hebben zich ontpopt als twee enorme knuffelkonten. Pearl vind knuffelen heerlijk maar zal in het begin nog moeten wennen aan het nieuwe adoptie gezin voordat ze zich zal ontpoppen tot knuffel poes. Pearl is wat rustiger. Vind het heerlijk om te spelen maar als ze er genoeg van heeft trekt ze zich terug

Geboren op: geschat 02-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Jam

Jam & Pearl hebben zich ontpopt als twee enorme knuffelkonten. Jam komt echt naar je toe en miauwt als het tijd is voor een knuffelsessie. Dus die moet je echt gaan inplannen met dit knuffeltje in huis. Jam is wat drukker dan Pearl en is altijd wel in voor een spelletje. De hengel met een speeltje eraan doet het erg goed. 

Geboren op: geschat 02-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Dakota

Dakota werd samen met haar broertje buiten gevonden door een hond op de dag van haar geboorte. De vinder heeft ze overgedragen aan St Zwerfdier Alkmaar, haar broertje was helaas ernstig verzwakt en heeft het niet gehaald. Na enkele dagen in het gastgezin van St Zwerfdier kreeg Dakota last van een ernstige darminfectie, hierdoor stopte ze geheel met drinken en ging snel achteruit. Kitten&Co heeft haar overgenomen. Met dubbele antibiotica en sondevoeding stopte het afvallen en de ernstige diarree.
Dakota loopt ver achter, het blijft nog een spannende periode en ze heeft nog een lange weg te gaan. Bij ons zal ze alle (medische) gespecialiseerde zorg krijgen die ze nodig heeft. Inmiddels is duidelijk dat Dakota dwerggroei heeft.

Geboren op: 26-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar

Kwak

Kwak is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons binnen de Stichting. De moeder van deze zes kreeg een ongelukje en door alle stress kon ze haar kittens niet meer verzorgen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Het gaat inmiddels erg goed met de Duckstad kittens! Ze zijn bijna klaar om te vertrekken en iemand het huis op stelten te zetten... Omdat Kwak ringworm heeft gehad, zoeken wij een thuis voor hem zonder andere huisdieren.

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Gereserveerd

Kwek

Kwek is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons binnen de Stichting. De moeder van deze zes kreeg een ongelukje en door alle stress kon ze haar kittens niet meer verzorgen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Het gaat inmiddels erg goed met de Duckstad kittens! Ze zijn bijna klaar om te vertrekken en iemand het huis op stelten te zetten... Inmiddels heeft Kwek longworm opgelopen. Hij heeft dus nog even iets langer nodig om te herstellen. Maar hij krijgt alle medische zorg die hij nodig heeft. Dus dat komt helemaal goed met Kwek! Omdat Kwek ringworm heeft gehad, zoeken wij een thuis voor hem zonder andere huisdieren.

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Gereserveerd

Guus Geluk

Leuk om te weten waar dit kitten zijn naam aan te danken heeft. Na een dagje mesten op het land zag een boer ineens iets wegkruipen op zijn veld. Hij besloot om toch maar even te gaan kijken en vond daar; Guus Geluk! Zo alleen op een boerenveld had dat ook heel anders kunnen aflopen! De boer heeft hem overgedragen aan de dierenambulance. Er is nog uitgekeken naar boertjes, zusjes of een mammapoes. Maar Guus bleek alleen te zijn. Guus zit nu bij de neefjes en nichtjes van Donald Duck hierboven, daar past hij goed tussen! Inmiddels heeft Guus Geluk longworm opgelopen. Hij heeft dus nog even iets langer nodig om te herstellen. Maar hij krijgt alle medische zorg die hij nodig heeft. Dus dat komt helemaal goed met meneer Geluk! Omdat Guus ringworm heeft gehad, zoeken wij een thuis voor hem zonder andere huisdieren.

Geboren op: 29-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Beschikbaar. Interesse? Vul het aanmeldingsformulier in.

Spekkie

Dit zoete meisje is gevonden in een bos waar ze verwilderd rond liep. Met behulp van een vangkooi is ze gevangen en zo naar ons, binnen de Stichting gekomen. Ze wordt met alle liefde opgevangen door een van onze gastgezinnen. Hier kan ze leren dat mensen eigenlijk heel erg leuk zijn en dat er niets is om bang voor te zijn. We merken aan haar dat ze mensen wel gekend heeft, dus we krijgen af en toe al nieuwsgierige blikken van haar en ze komt langzaam los. Ook krijgt ze bij ons lekkere brokjes zodat ze niet meer hoeft na te denken wat ze nu weer bij elkaar zal moeten schooien om te kunnen eten. Zo krijgt ze de rust die ze nodig heeft om bij te komen van haar avontuur. Inmiddels ligt madame heerlijk op schoot te knorren van plezier.

Geboren op: 14-06-2022

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

James Bond

James Bond komt samen met zijn broertjes helemaal uit Engeland! Hoe kan dat nou zul je denken? Nou, moederpoes vond het een goed idee om een nest te maken in een vrachtwagen. Zo is ze met haar kittens op reis gegaan vanuit Engeland naar Urk. Moederpoes was natuurlijk erg geschrokken en nadat de deuren van de vrachtwagen open gingen, is ze er vandoor gegaan. Haar kittens zijn nu bij ons in de Stichting gekomen voor alle zorg die ze nodig hebben. Ze zijn erg jong, dus ze hebben nog even te gaan. Maar ze zijn warm en veilig bij een van onze super gastgezinnen!!

Geboren op: geschat 29-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Bijna beschikbaar. Interesse? Vul het aanmeldingsformulier in.

Gappie

Gappie komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Zoekt u nog een hulp in de huishouding? Gappy is the best. Dit energieke super sociaal katertje helpt u bij alles. Hij is dol op vegen, stofzuigen en verschoont zelf zijn kattenbak. Kortom een betere hulp is er niet. Gappie moet nog voor een inenting en een castratie, daarna is hij klaar om bij u aan het huishouden te beginnen!

Geboren op: geschat 16-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Gereserveerd

Mattie

Mattie komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Mooie Mattie is een heel lief fluffy katertje. Met zijn mooie grote ogen windt hij iedereen om zijn pootje. Mattie moet nog voor een inenting en een castratie en daarna mag hij op weg om misschien wel u om zijn pootje te winden...

Geboren op: geschat 16-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Gereserveerd

Buddy

Buddy komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Buddie is nog een klein beetje schuw en vindt oppakken nog erg spannend. Voorzichtig aaien gaat al wel en hij is gek op zijn broertjes en zus. Nog een beetje geduld met hem. Hij moet nog voor zijn inenting en een castratie en daarna is Buddy klaar om uit te vliegen.

Geboren op: geschat 16-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Gereserveerd

Sis

Sis komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Opzij ik ben Sis, de superpoes! Ik hou van kroelen en ben makkelijk op te pakken. Tussen al die mannen hier sta ik wel mij mannetje en klim in de hoogste kerstboom als ze me na zitten! Sis moet nog voor haar inenting en een sterilisatie en daarna is ze klaar om uit te vliegen.

Geboren op: geschat 23-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Egg Mc Muffin

We kregen een telefoontje via onze kitten-in-nood telefoon, er was een poes bevallen van een nestje kittens. Ondanks de poezenpil die ze had gekregen, bleek ze toch drachtig te zijn! De moederpoes wilde niets weten van de kittens en liet ze liggen. Gelukkig hadden wij de ruimte voor deze kittens om ze op te vangen met een warme mand en een fles met lekkere, romige melk. Het gaat erg goed met ze, maar omdat ze zo jong zijn, hebben ze nog eventjes een weg te gaan voor ze groot en sterk genoeg zijn om geplaatst te worden in hun nieuwe furr-ever home.

Geboren op: 21-10-2022

Geslacht: Poes

Status: Bijna beschikbaar. Interesse? Vul het aanmeldingsformulier in. 

Twister

Twister kwam samen met Sparrow binnen. Ze waren super angstig, maar wat wil je ook. Je word gevangen en ergens heen gebracht en je weet niet waarheen! Maar Twister had al snel door dat ze op een veilige en leuke plek terecht gekomen was. Hij kijkt nog wel even de kat uit de boom, maar hij komt al aardig los! Wat een lieffie is Twister!

Geboren op: geschat 01-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Beschikbaar. Verhuist samen met Sparrow. Interesse? Stuur een mail of vul het adoptieformulier in! 

Sparrow

Sparrow kwam samen met Twister binnen. Ze waren super angstig, maar wat wil je ook. Je word gevangen en ergens heen gebracht en je weet niet waarheen! Maar Sparrow had al snel door dat ze op een veilige en leuke plek terecht gekomen was. En wat een knuffelige kroelpoes blijkt ze te zijn!! Heeerlijk knuffelen, liefste de hele dag! Ze is helemaal op en weet nu voor de volle 100% dat mensen vet wel leuk zijn!

Geboren op: geschat 01-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Beschikbaar. Verhuist samen met Twister. Interesse? Stuur een mail of vul het adoptieformulier in! 

Bella

Bella werd opgevangen door verschillende adressen, maar ze had toch echt wel goede medische hulp nodig. Dat bleek helaas niet mogelijk bij haar opvangadres en zo werd Kitten&Co ingeschakeld. Bella wordt bij ons behandeld tegen longworm, een aandoening die goed te behandelen is maar wel langer duurt de een 'gewone' worminfectie. Bella vermaakt zich goed bij ons in het gastgezin en voelt zich al een stuk beter! Nog even en ze is klaar om haar vleugels uit te slaan!

Geboren op: 30-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Pietie

Pietie komt vanuit een huis waar meerdere katten wonen. De eigenaresse blijkt dementie te hebben en weet niet meer hoeveel katten ze nu eigenlijk heeft. Ondertussen worden er in haar huis ook nestje geboren. Zo ook Pietie. We gaan natuurlijk deze katten en de mevrouw verder helpen. Pietie is nu bij een van onze gastgezinnen bij aan het komen van zijn avontuur. Hij komt al goed los en heeft besloten dat zijn nieuwe verzorgers best wel heel erg leuk zijn! Tijd voor knuffels en snoepjes!

Geboren op: 25-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar

Wolf

Wolf komt vanuit een huis waar meerdere katten wonen. De eigenaresse blijkt dementie te hebben en weet niet meer hoeveel katten ze nu eigenlijk heeft. Ondertussen worden er in haar huis ook nestje geboren. Zo ook Wolf. We gaan natuurlijk deze katten en de mevrouw verder helpen. Wolf is nu bij een van onze gastgezinnen bij aan het komen van zijn avontuur. Het is een dapper ventje, kijk dan hoe mooi hij is! Hij gaat een prachtige kater worden! 

Geboren op: 18-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar

Lynn

Lynn komt vanuit een huis waar meerdere katten wonen. De eigenaresse blijkt dementie te hebben en weet niet meer hoeveel katten ze nu eigenlijk heeft. Ondertussen worden er in haar huis ook nestje geboren. Zo ook Lynn. We gaan natuurlijk deze katten en de mevrouw verder helpen. Lynn is nu bij een van onze gastgezinnen bij aan het komen van haar avontuur. Ze moet even de kat uit de boom kijken, maar dat snappen wij natuurlijk. Rustig aan Lynn, het komt allemaal goed!

Geboren op: 18-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar

Jill

Jill komt vanuit een huis waar meerdere katten wonen. De eigenaresse blijkt dementie te hebben en weet niet meer hoeveel katten ze nu eigenlijk heeft. Ondertussen worden er in haar huis ook nestje geboren. Zo ook Jill. We gaan natuurlijk deze katten en de mevrouw verder helpen. Jill is nu bij een van onze gastgezinnen bij aan het komen van haar avontuur. Het gaat goed met haar en ze is flink aan het verkennen geslagen! Waar zijn al die speelballetjes en speelmuizen waar ik over gehoord heb! Met Jill komt het wel goed!

Geboren op: 18-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar

Franka

Dit is Franka. Vermoedelijk 4 jaar oud, maar ze zou ook één of twee jaar ouder kunnen zijn.  Ze komt van de boerderij en heeft daar tropenjaren gehad om in te leven. Op dit moment verblijft Franka in de ziekenboeg om daar op krachten te komen tot ze sterk genoeg is om gesteriliseerd te worden. Franka is ontzettend ontzettend lief! Een echte knuffel doos. Kusjes en kopjes geven aan je neus kan ze ook als de beste. En ze is een heerlijke kletskous. Ze verdiend voor de rest van haar leven als een prinsesje vertroetelt te worden. Misschien wel bij u thuis?!?

Geboren op: geschat 23-04-2017

Geslacht: Poes

Status: Beschikbaar. Interesse? Vul het aanmeldingsformulier in. 

Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van het aanmeldingsformulier en geef aan welk kitten je interesse heeft. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je andere vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Hieronder zie je een selectie van alle kittens die we de afgelopen jaren hebben opgevangen. Deze kittens hebben al een thuis gevonden