Hier vind je de kittens die op dit moment in onze Stichting verblijven. Sommige komen net binnenwandelen en hebben dus nog even tijd nodig, anderen staat al te trappelen om naar een nieuw furr-ever home te vertrekken. Als kittens bij ons verhuizen zijn ze allemaal gechipt, ontvlooit, ontwormd en gecastreerd (tenzij anders vermeld vanwege bijvoorbeeld medische redenen) dus helemaal klaar voor één jaar!
Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van ons aanmeldingsformulier en geef aan in welk kitten je interesse hebt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hummer

Hummer kwam bij ons in de Stichting binnen nog warm en gezellig in de buik van zijn moeder Manoes. Manoes was bij iemand komen wonen die dacht twee poezen in zijn huis te hebben genomen. Maar nee, het bleek een kater en een poes! Manoes kwam dus bij ons om haar zwangerschap in goede zorgen uit te zitten en daarna met alle hulp haar kittens groot te brengen. Hummer was de zwaarste kater die geboren werd, vandaar deze prachtige naam die gekozen is door onze volgers op social media waar een heuse poulle de ronde ging wanneer Manoesje zou gaan bevallen! Het gaat erg goed met Hummer, nog paar maanden doorgroeien en hij is klaar om te vertrekken naar een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 04-03-2023

Geslacht: Kater

Status: Gereserveerd

Miepsel

Miepsel kwam bij ons in de Stichting binnen nog warm en gezellig in de buik van haar moeder Manoes. Manoes was bij iemand komen wonen die dacht twee poezen in zijn huis te hebben genomen. Maar nee, het bleek een kater en een poes! Manoes kwam dus bij ons om haar zwangerschap in goede zorgen uit te zitten en daarna met alle hulp haar kittens groot te brengen. Miepsel is en prachtig lapjespoesje, haar prachtige naam is gekozen door onze volgers op social media waar een heuse poulle de ronde ging wanneer Manoesje zou gaan bevallen! Het gaat erg goed met Miepsel, nog paar maanden doorgroeien en zij is klaar om te vertrekken naar een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 04-03-2023

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Henk

Henk kwam bij ons in de Stichting binnen nog warm en gezellig in de buik van zijn moeder Manoes. Manoes was bij iemand komen wonen die dacht twee poezen in zijn huis te hebben genomen. Maar nee, het bleek een kater en een poes! Manoes kwam dus bij ons om haar zwangerschap in goede zorgen uit te zitten en daarna met alle hulp haar kittens groot te brengen. Henk is een prachtig zwart katertje met wat witte vlekjes. Zijn prachtige naam is bedacht door onze volgers op social media waar een heuse poulle de ronde ging wanneer Manoesje zou gaan bevallen! Het gaat erg goed met Henk, nog paar maanden doorgroeien en hij is klaar om te vertrekken naar een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 04-03-2023

Geslacht: Kater

Status: Gereserveerd

Hopie

Hopie kwam bij ons in de Stichting binnen nog warm en gezellig in de buik van haar moeder Manoes. Manoes was bij iemand komen wonen die dacht twee poezen in zijn huis te hebben genomen. Maar nee, het bleek een kater en een poes! Manoes kwam dus bij ons om haar zwangerschap in goede zorgen uit te zitten en daarna met alle hulp haar kittens groot te brengen. Hopie is een prachtig zwart poesje met rode en witte vlekjes hier en daar, haar prachtige naam is bedacht door onze volgers op social media waar een heuse poulle de ronde ging wanneer Manoesje zou gaan bevallen! Het gaat erg goed met Miepsel, nog paar maanden doorgroeien en zij is klaar om te vertrekken naar een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 04-03-2023

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Joeri (Moederpoes)

Joeri is bij ons gekomen samen met haar kitten Yassin. Helaas ging het niet goed samen met de andere poes in huis en moest er snel een oplossing worden gevonden voor mamma Joeri en kitten Yassin. Gelukkig konden wij een handje helpen. Mama heeft even de kat uit de boom gekeken toen ze bij het gastgezin kwam maar heeft zich inmiddels ontwikkelt tot een enorme liefhebber van kroelen. Ze wil nog niet op schoot maar we verwachten dat als ze gesetteld is dat wel gaat gebeuren. Je ziet haar gewoon denken... "Ik zou eigenlijk wel graag op schoot willen kroelen". Joeri is wel wat angstig voor de katten het gastgezin dus we zoeken een nieuw thuis zonder andere katten. Ze is een heel goede moeder voor Yassin, ze is heel zachtaardig. Vandaar dat ze een geweldig duo vormen om samen uitgeplaatst te worden!

Geboren op: 01-10-2021

Geslacht: Poes

Status: Beschikbaar! Verhuisd samen met Yassin. Interesse? Meld u aan via ons aanmeldingsformulier.

Yassin

Yassin is samen met haar moeder binnengekomen omdat het helaas niet goed ging met de andere poes in huis. Er moest snel een oplossing gevonden worden en gelukkig konden wij helpen. Yassin is een heerlijk kitten. Hij is ontzettend speels en gaat altijd op onderzoek uit. Yassin is net zo zachtaardig als zijn moeder Joeri. Hij wil (nog) niet graag opgetild worden maar springt wel op schoot als hij daar zin in heeft (zoals dat hoort als je een kat bent) Hij springt vooral op schoot tijdens speelmomenten. Dit leuke en ontzettend zachtaardige duo moet nog wat meer vertrouwen krijgen in de wereld en hun nieuwe baasjes. In het gastgezin waar ze nu verblijven gaat dat al zeer de goede kant op!

Geboren op: 10-04-2021

Geslacht: Kater

Status: Beschikbaar! Verhuisd samen met Joeri. Interesse? Meld u aan via ons aanmeldingsformulier.

Ginger

Mammapoes Poekie is samen met haar drie kittens verhuisd naar onze Stichting. Poekie woonde bij een oudere, demente dame, die veel katten in huis heeft en het helaas allemaal niet meer bij kan benen. Wij zijn er voor haar en voor de katten om ze verder te helpen. Ginger is een katertje en hij groeit als kool bij mamma Poekie. Door een van onze super gastgezinnen voelt Poekie zich op haar gemak en kunnen de kittens lekker groot en sterk worden.

Geboren op: 08-04-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Cato

Mammapoes Poekie is samen met haar drie kittens verhuisd naar onze Stichting. Poekie woonde bij een oudere, demente dame, die veel katten in huis heeft en het helaas allemaal niet meer bij kan benen. Wij zijn er voor haar en voor de katten om ze verder te helpen. Cato is een poesje en ze groeit als kool bij mamma Poekie. Door een van onze super gastgezinnen voelt Poekie zich op haar gemak en kunnen de kittens lekker groot en sterk worden.

Geboren op: 08-04-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Jeroentje

Mammapoes Poekie is samen met haar drie kittens verhuisd naar onze Stichting. Poekie woonde bij een oudere, demente dame, die veel katten in huis heeft en het helaas allemaal niet meer bij kan benen. Wij zijn er voor haar en voor de katten om ze verder te helpen. Jeroentje is een katertje en hij groeit als kool bij mamma Poekie. Door een van onze super gastgezinnen voelt Poekie zich op haar gemak en kunnen de kittens lekker groot en sterk worden.

Geboren op: 08-04-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Floddertje

In Ursum had een moederpoes, twee kittens in een bloempot gelegd, bovenin een tuinkast. De eigenaren van de tuinkast hoorden gepiep en kwamen Floddertje en Pluk van de Petteflet tegen. Ze hebben de twee kittens met rust gelaten in de hoop dat mammapoes ze weer op kwam halen, of bij ze ging liggen. Maar helaas kwam de moeder niet terug. Ondertussen werden de kittens steeds kouder en werd er besloten om de hulp in te roepen van ons. Hier is Floddertje, inmiddels lekker opgewarmd, dapper lurken aan de melkfles en drinkt haar buikje rond.

Geboren op: 23-04-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Pluk van de Petteflet

In Ursum had een moederpoes, twee kittens in een bloempot gelegd, bovenin een tuinkast. De eigenaren van de tuinkast hoorden gepiep en kwamen Floddertje en Pluk van de Petteflet tegen. Ze hebben de twee kittens met rust gelaten in de hoop dat mammapoes ze weer op kwam halen, of bij ze ging liggen. Maar helaas kwam de moeder niet terug. Ondertussen werden de kittens steeds kouder en werd er besloten om de hulp in te roepen van ons. Hier is Pluk van de Petteflet, inmiddels lekker opgewarmd, dapper lurken aan de melkfles en drinkt haar buikje rond.

Geboren op: 23-04-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Sjuul (Moederpoes)

Sjuul zat al weken in een tuin bij een meneer die hulp ingeroepen heeft. Sjuul kwam bij een dierenarts terecht en via daar bij ons. Sjuul is namelijk hoog drachtig, ze had al een flinke buik. Sjuultje is nu nog een verlegen meisje maar ze laat zich al aaien en eet brokjes van de hand. Maar oh wat is ze een knnappe griet. Op 4 mei 2023 is Sjuul bevallen van zes prachtige kittens. Ze is een goede moeder en zorgt goed voor haar kittens. Inmiddels is Sjuul ook blij met de aandacht van het gastgezin en eet ze al spinnend haar snoepjes op uit de hand van de verzorger. 

Geboren op: Nog onbekend

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Suki

Suki is in de buik van haar moeder Sjuul binnengekomen bij ons in de stichting. Haar moeder zat al weken in een tuin bij een meneer die hulp ingeroepen heeft. Na bezoek aan de dierenarts bleek Sjuul drachtig. Op 4 mei is Suki geboren, samen met haar vijf broertjes en zusjes. Ze worden super goed verzorgd door het gastgezin waar Sjuul is binnengekomen, en natuurlijk doet Sjuul ook haar best. Ze is een geweldige moeder! Suki en haar nestgenootjes groeien als kool. Nog eventjes en ze kunnen rond gaan kruipen, dan rond huppelen en pas dan maar op, daar komt de zesling van Sjuul aan voor wat kattenkwaad!

Geboren op: 04-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Sev

Sev is in de buik van haar moeder Sjuul binnengekomen bij ons in de stichting. Zijn moeder zat al weken in een tuin bij een meneer die hulp ingeroepen heeft. Na bezoek aan de dierenarts bleek Sjuul drachtig. Op 4 mei is Sev geboren, samen met zijn vijf broertjes en zusjes. Ze worden super goed verzorgd door het gastgezin waar Sjuul is binnengekomen, en natuurlijk doet mamma Sjuul ook haar best. Ze is een geweldige moeder! Sev en zijn nestgenootjes groeien als kool. Nog eventjes en ze kunnen rond gaan kruipen, dan rond huppelen en pas dan maar op, daar komt de zesling van Sjuul aan voor wat kattenkwaad!

Geboren op: 04-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Siem

Siem is in de buik van haar moeder Sjuul binnengekomen bij ons in de stichting. Zijn moeder zat al weken in een tuin bij een meneer die hulp ingeroepen heeft. Na bezoek aan de dierenarts bleek Sjuul drachtig. Op 4 mei is Siem geboren, samen met zijn vijf broertjes en zusjes. Ze worden super goed verzorgd door het gastgezin waar Sjuul is binnengekomen, en natuurlijk doet mamma Sjuul ook haar best. Ze is een geweldige moeder! Siem en zijn nestgenootjes groeien als kool. Nog eventjes en ze kunnen rond gaan kruipen, dan rond huppelen en pas dan maar op, daar komt de zesling van Sjuul aan voor wat kattenkwaad!

Geboren op: 04-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Saartje

Saartje is in de buik van haar moeder Sjuul binnengekomen bij ons in de stichting. Haar moeder zat al weken in een tuin bij een meneer die hulp ingeroepen heeft. Na bezoek aan de dierenarts bleek Sjuul drachtig. Op 4 mei is Saartje geboren, samen met haar vijf broertjes en zusjes. Ze worden super goed verzorgd door het gastgezin waar Sjuul is binnengekomen, en natuurlijk doet Sjuul ook haar best. Ze is een geweldige moeder! Saartje en haar nestgenootjes groeien als kool. Nog eventjes en ze kunnen rond gaan kruipen, dan rond huppelen en pas dan maar op, daar komt de zesling van Sjuul aan voor wat kattenkwaad!

Geboren op: 04-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Sang

Sang is in de buik van haar moeder Sjuul binnengekomen bij ons in de stichting. Zijn moeder zat al weken in een tuin bij een meneer die hulp ingeroepen heeft. Na bezoek aan de dierenarts bleek Sjuul drachtig. Op 4 mei is Sang geboren, samen met zijn vijf broertjes en zusjes. Ze worden super goed verzorgd door het gastgezin waar Sjuul is binnengekomen, en natuurlijk doet mamma Sjuul ook haar best. Ze is een geweldige moeder! Sang en zijn nestgenootjes groeien als kool. Nog eventjes en ze kunnen rond gaan kruipen, dan rond huppelen en pas dan maar op, daar komt de zesling van Sjuul aan voor wat kattenkwaad!

Geboren op: 04-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Syp

Syp is in de buik van haar moeder Sjuul binnengekomen bij ons in de stichting. Zijn moeder zat al weken in een tuin bij een meneer die hulp ingeroepen heeft. Na bezoek aan de dierenarts bleek Sjuul drachtig. Op 4 mei is Syp geboren, samen met zijn vijf broertjes en zusjes. Ze worden super goed verzorgd door het gastgezin waar Sjuul is binnengekomen, en natuurlijk doet mamma Sjuul ook haar best. Ze is een geweldige moeder! Syp en zijn nestgenootjes groeien als kool. Nog eventjes en ze kunnen rond gaan kruipen, dan rond huppelen en pas dan maar op, daar komt de zesling van Sjuul aan voor wat kattenkwaad!

Geboren op: 04-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Willemientje

Bij een boer in de Beemster werden wat hooibalen gepakt voor zijn vee. Erachter kwamen zes kittens tevoorschijn. Het nest werd met rust gelaten en moeder kwam de kittens ophalen. Helaas kwam ze na het verplaatsen van drie kittens niet meer terug. Toen is toch Kitten&Co ingeschakeld om de achtergelaten kittens op te komen halen. Later zijn gelukkig de andere drie kittens ook gevonden. Er zijn pogingen gedaan om moederpoes ook te vangen, maar helaas was zijn ons mensen te slim af. De groep van zes kittens worden nu verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een weg te gaan, maar ze drinken goed, bewegen lekker en het belangrijkste van een jong diertje; ze slapen veel.

Geboren op: 09-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Josefientje

Bij een boer in de Beemster werden wat hooibalen gepakt voor zijn vee. Erachter kwamen zes kittens tevoorschijn. Het nest werd met rust gelaten en moeder kwam de kittens ophalen. Helaas kwam ze na het verplaatsen van drie kittens niet meer terug. Toen is toch Kitten&Co ingeschakeld om de achtergelaten kittens op te komen halen. Later zijn gelukkig de andere drie kittens ook gevonden. Er zijn pogingen gedaan om moederpoes ook te vangen, maar helaas was zijn ons mensen te slim af. De groep van zes kittens worden nu verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een weg te gaan, maar ze drinken goed, bewegen lekker en het belangrijkste van een jong diertje; ze slapen veel.

Geboren op: 09-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Pietertje

Bij een boer in de Beemster werden wat hooibalen gepakt voor zijn vee. Erachter kwamen zes kittens tevoorschijn. Het nest werd met rust gelaten en moeder kwam de kittens ophalen. Helaas kwam ze na het verplaatsen van drie kittens niet meer terug. Toen is toch Kitten&Co ingeschakeld om de achtergelaten kittens op te komen halen. Later zijn gelukkig de andere drie kittens ook gevonden. Er zijn pogingen gedaan om moederpoes ook te vangen, maar helaas was zijn ons mensen te slim af. De groep van zes kittens worden nu verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een weg te gaan, maar ze drinken goed, bewegen lekker en het belangrijkste van een jong diertje; ze slapen veel.

Geboren op: 09-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Brammetje

Bij een boer in de Beemster werden wat hooibalen gepakt voor zijn vee. Erachter kwamen zes kittens tevoorschijn. Het nest werd met rust gelaten en moeder kwam de kittens ophalen. Helaas kwam ze na het verplaatsen van drie kittens niet meer terug. Toen is toch Kitten&Co ingeschakeld om de achtergelaten kittens op te komen halen. Later zijn gelukkig de andere drie kittens ook gevonden. Er zijn pogingen gedaan om moederpoes ook te vangen, maar helaas was zijn ons mensen te slim af. De groep van zes kittens worden nu verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een weg te gaan, maar ze drinken goed, bewegen lekker en het belangrijkste van een jong diertje; ze slapen veel.

Geboren op: 09-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Carolientje

Bij een boer in de Beemster werden wat hooibalen gepakt voor zijn vee. Erachter kwamen zes kittens tevoorschijn. Het nest werd met rust gelaten en moeder kwam de kittens ophalen. Helaas kwam ze na het verplaatsen van drie kittens niet meer terug. Toen is toch Kitten&Co ingeschakeld om de achtergelaten kittens op te komen halen. Later zijn gelukkig de andere drie kittens ook gevonden. Er zijn pogingen gedaan om moederpoes ook te vangen, maar helaas was zijn ons mensen te slim af. De groep van zes kittens worden nu verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een weg te gaan, maar ze drinken goed, bewegen lekker en het belangrijkste van een jong diertje; ze slapen veel.

Geboren op: 09-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Woutertje

Bij een boer in de Beemster werden wat hooibalen gepakt voor zijn vee. Erachter kwamen zes kittens tevoorschijn. Het nest werd met rust gelaten en moeder kwam de kittens ophalen. Helaas kwam ze na het verplaatsen van drie kittens niet meer terug. Toen is toch Kitten&Co ingeschakeld om de achtergelaten kittens op te komen halen. Later zijn gelukkig de andere drie kittens ook gevonden. Er zijn pogingen gedaan om moederpoes ook te vangen, maar helaas was zijn ons mensen te slim af. De groep van zes kittens worden nu verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een weg te gaan, maar ze drinken goed, bewegen lekker en het belangrijkste van een jong diertje; ze slapen veel.

Geboren op: 09-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Evelientje

Evelientje was per ongeluk in een spouwmuur gevallen. Gelukkig konden ze haar horen. Ze heeft toch wel een tijdje daar vast gezeten, maar nadat ze uit haar benarde situatie gered was, kwam ze binnen bij ons in de stichting. Gelukkig was ze er niet heel erg aan toe, ze had vooral veel honger! Nou, daar kunnen wij haar makkelijk bij helpen. Evelientje heeft aan melkfles gevonden en vermaakt zich prima bij haar gastgezin! Nog even en ze is klaar om de wijde wereld in te gaan, maar dan zonder spouwmuur avonturen Evelien!

Geboren op: 01-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Rosie (Moederpoes)

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes, die de naam Rosie kreeg, te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Mamma Rosie zelf kan ook wat zorg gebruiken, ze was niet helemaal gezond en heeft medische hulp bij ons gekregen. Ondanks dat ze op dit moment nog vreselijk onder de indruk is van alles, laat ze zich inmiddels aaien. Ze zal geen kwaad woord spreken of naar je slaan, ze is een schatje van een katje! Rosie moet nog even bijkomen van alles, even goed aansterken en dan mag ze iemand blij maken met haar aanwezigheid in huis.

Geboren op: nog niet bekend

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Archie

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Een van haar kittens heeft de naam Archie gekregen. Hij drinkt goed bij mamma en komt elke dag de gewenste hoeveelheid grammetjes aan. Archie en zijn nestgenootjes hebben nog even te gaan want hun oogjes zitten nog dicht, dus ze zijn maar een paar dagen oud.

Geboren op: 25-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Bobbie

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Een van haar kittens heeft de naam Bobbie gekregen. Ze drinkt goed bij mamma en komt elke dag de gewenste hoeveelheid grammetjes aan. Bobbie en haar nestgenootjes hebben nog even te gaan want hun oogjes zitten nog dicht, dus ze zijn maar een paar dagen oud.

Geboren op: 25-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

George

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Een van haar kittens heeft de naam George gekregen. Hij drinkt goed bij mamma en komt elke dag de gewenste hoeveelheid grammetjes aan. George en zijn nestgenootjes hebben nog even te gaan want hun oogjes zitten nog dicht, dus ze zijn maar een paar dagen oud.

Geboren op: 25-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Oliver

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Een van haar kittens heeft de naam Oliver gekregen. Hij drinkt goed bij mamma en komt elke dag de gewenste hoeveelheid grammetjes aan. Oliver en zijn nestgenootjes hebben nog even te gaan want hun oogjes zitten nog dicht, dus ze zijn maar een paar dagen oud.

Geboren op: 25-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Lenn

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Een van haar kittens heeft de naam Lenn gekregen. Hij drinkt goed bij mamma en komt elke dag de gewenste hoeveelheid grammetjes aan. Lenn en zijn nestgenootjes hebben nog even te gaan want hun oogjes zitten nog dicht, dus ze zijn maar een paar dagen oud.

Geboren op: 25-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.


De Klevertjes van Kitten&Co
Adoptie op afstand

Sommige kittens hebben iets langer de tijd nodig om te herstellen van een snotneus of een gebroken pootje. Daarom blijven deze kittens langer bij ons in de Stichting kleven om helemaal beter te worden. Van deze kittens is er een groepje dat nog langer of zelfs hun hele leven bij ons blijft kleven omdat ze langdurig of hun hele leven medische zorg nodig hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan katjes met epilepsie of chronische snottenbellen.

Hieronder zie je de kittens die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Bent u gek van katten, maar lukt het vanwege of bijvoorbeeld werk of allergie niet om een fluwelen viervoeter in huis te nemen? Denk dan aan adopteren op afstand! Stuur een mail naar Kitten&Co met onderwerp “Adoptie op afstand” en welk kitten u wilt ondersteunen met een maandelijks bedrag van uw keuze.

Stitch

Stitch is bij de Stichting gekomen omdat de vorige eigenaren niet meer goed voor Stitch konden zorgen. Stitch was een klein zorgenkindje. Je kunt de eerste verhalen nog teruglezen op onze Facebookpagina.

Ze kwam bij ons met een flinke groeiachterstand. Ze is slechtziend, ze heeft het "Swimmers Syndrome" gehad en daarbij had zij ook nog een "Flattened Chest". Op 6 september was er een operatie gepland voor haar borstkas die wijder gemaakt zou moeten worden. Maar onlangs kregen we te horen, nadat er nieuwe foto's waren gemaakt, dat Stitch haar borstkas zo goed groeit, dat ze niet geopereerd hoeft te worden. Helemaal geweldig! Het enige wat blijvend is, is haar slechtziendheid. Maar ze redt zich heel goed en ze weet niet beter. Momenteel kampt Stitch met epileptische aanvallen. We zijn met haar onder controle van de dierenarts. Ze krijgt bij ons alle (medische) zorg die ze nodig heeft. Daarom is besloten om Stitch niet te plaatsen maar ze blijft bij het gastgezin.

Geboren op: 05-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Klevertje van Kitten&Co

Dakota

Dakota heeft een zeer moeilijke start gehad. Ze kwam zeer ziek bij ons binnen toen ze enkele dagen oud was en heeft 2 maanden lang op het randje van de dood gezweefd. Na vele onderzoeken kwam naar voren dat haar alvleesklier niet werkt, ze heeft aangeboren EPI (exocriene pancreas insufficiëntie) en zal haar hele leven daarvoor medicatie moeten gebruiken.
Hieraan gerelateerd heeft Dakota een enorme groeiachterstand welke zij niet meer zal inhalen. Ze groeit nog wel maar heel langzaam.
Dakota is een puzzeltje. We blijven zoeken naar een zo goed mogelijk voedingspatroon voor haar om haar in de meest gezonde toestand te krijgen en houden. Voorlopig blijkt regelmatig dat ze (nog) erg kwetsbaar is. Maar ze is een vechtertje en heeft het karakter van een kat van formaat. Op dit moment blijft Dakota bij het gastgezin waar ze is binnengekomen.

Geboren op: 26-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Klevertje van Kitten&Co

Gappie

Gappie komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Helaas bleef bij Gappie zijn snotneus langer hangen dan bij zijn broertjes en zusjes. Gappie wordt op dit moment door het Medisch Centrum voor Dieren te Amsterdam onderzocht of we Gappie op een andere manier dan we nu al doen, kunnen helpen. Gappie zelf vermaakt zich prima, met of zonder snotneus, hij heeft de energie voor 10! Gappie blijft bij het gastgezin waar hij op mocht groeien. 

Geboren op: geschat 16-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Klevertje van Kitten&Co

Hieronder zie je een selectie van alle kittens die we de afgelopen jaren hebben opgevangen. Deze kittens hebben al een thuis gevonden