Home » Kittens » Kittenlijst

Hier vind je de kittens die op dit moment in onze Stichting verblijven. Sommige komen net binnenwandelen en hebben dus nog even tijd nodig, anderen staat al te trappelen om naar een nieuw furr-ever home te vertrekken. Kijk eens rustig rond. Als kittens bij ons verhuizen zijn ze allemaal gechipt, ontvlooit, ontwormd en gecastreerd (tenzij anders vermeld vanwege bijvoorbeeld medische redenen) dus helemaal klaar voor één jaar!
Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van het adoptieformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Mixima (jonge moederpoes)

Mama Mixima en dochter Alexia zoeken nog steeds een huisje. Ze zoeken en zoeken… bovenop de kast en uit het raam naar buiten. Alexia kijkt in het spiegelende glas om te zien of haar haartjes wel goed zitten voor het geval haar prins op de witte krabpaal ineens komt. Mixima kijkt iedereen even streng aan….
Jongelui! Vergeet die vakanties nu maar gewoon!! Drukte op Schiphol, Corona in het buitenland, teken en zandvliegjes, te hoge temperaturen en bosbranden… blijf nu maar gewoon netjes in Nederland en neem ons in jullie huisje. Die vakantie centjes kunnen jullie beter aan ons koninkrijk uitgeven heur!

Geboren op: schatting 20-05-2020 of 2019

Geslacht: Poes

Status: Koffers staan klaar voor Mixima en haar dochter Alexia. Kom bij ons op de thee voor een ontmoeting bij ons gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in!

Alexia

Wachten wachten wachten, je wordt er moe van hoor!

Wij zijn nog steeds op zoek naar een nieuw residentie! We willen graag wonen op stand, mijn moeder en ik. We zijn echt heel erg lief en knuffelig, dus ik begrijp niet waarom het zo lang duurt. Ze zeggen dat heel veel mensen nu op vakantie zijn, dat het daarom komt. En misschien omdat ik met mijn mamma wil verhuizen en zij geen kitten meer is. Maar serieus, mijn mamma is vet jong, en zij speelt net als ik, net als een kitten hoor! En uiteindelijk worden alle kleine kittens ook groot.

Ik hoop dat dat beloofde kasteel nu eens op de proppen komt, want het is hier een beetje behelpen hoor.  En wel graag met kasteeltuin!

Als je nou denkt, ik wil wel wat blauw bloed in huis. Stuur dan even een aanmelding via ons adoptieformulier!!

Geboren op: 20-03-2022

Geslacht: Poes

Status: Koffers staan klaar voor verhuizen. Samen met mamma Mixima. Kom bij ons op de thee voor een ontmoeting bij ons gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in! 

Bubbles

Bubbles is met twee andere nestgenootjes naar de Stichting gekomen. Zo konden ze een goede start krijgen in hun nieuwe leven. Mamma is een Turkse Angora.

Geboren op: 04-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Nieuw thuis gevonden!! Wat geweldig!!

Jumba

Jumba is met twee andere nestgenootjes naar de Stichting gekomen. Zo konden ze een goede start krijgen in hun nieuwe leven. Mamma is een Turkse Angora.

Geboren op: 04-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Nieuw thuis gevonden!! Wat geweldig!!

Lilo

Lilo is gevonden, helemaal alleen, en door de dierenambulance opgevangen. Ze vind het heerlijk om nu weer onder de mensen te wonen, want ze was al helemaal tam toen ze werd opgehaald. Lilo is bijna klaar om te vertrekken. Hou deze pagina in de gaten of abonneer je op onze facebookpagina voor het laatste nieuws!!

Geboren op: 25-04-2022

Geslacht: Poes

Status: Nieuw thuis gevonden!! Wat geweldig!! 

Jet Retteketet

Jet Retteketet kwam naar ons toe omdat moeder het zwaar had met al deze druktemakers. Op dit moment eet ze zich lekker vol om een grote, gezonde en sterke kat te worden.

Geboren op: 19-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Mijn koffers staan klaar. Ik verhuis alleen samen met mijn beste vriendin Carrot! Neem contact met mijn gastgezin op om mij te komen ontmoeten! Vul het adoptieformulier in.

Carrot

Carrot is samen met zijn nestgenootjes gevonden in een auto die ter reparaties was gebracht bij een garage. Van mamma was geen enkel spoor. Bij de stichting aangekomen was het tijd voor melk, melk en nog een beetje melk. Carrot wordt nu al een flinke poes!

Geboren op: 21-05-2022

Geslacht:  Poes

Status: Mijn koffers staan klaar. Ik verhuis alleen samen met mijn beste vriendin Jet Retteketet! Neem contact met mijn gastgezin op om mij te komen ontmoeten! Vul het adoptieformulier in.

Bianco (Huppakee)

Bianco kwam naar ons toe omdat moeder het zwaar had met al deze druktemakers. Bianco is een echte daredevil, voor niets en niemand bang maar gek op aaitjes, kopjes en slapen met z’n broers.

Geboren op: 19-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Bianco is in overleg met zijn nieuwe personeel...

Topolino (Toedeledokie)

Topolino kwam naar ons toe omdat moeder het zwaar had met al deze druktemakers. Op dit moment eet hij zich lekker vol om een grote, gezonde en sterke kat te worden. Topolino is de kleinste van het stel, maar wel de allerschattigste en is gek op knuffels.

Geboren op: 19-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Topolino is in overleg met zijn nieuwe personeel...

Rosso (Kiekeboe)

Rosso kwam naar ons toe omdat moeder het zwaar had met al deze druktemakers. Op dit moment eet ze zich lekker vol om een grote, gezonde en sterke kat te worden.

Geboren op: 19-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Rosso is in overleg met zijn nieuwe personeel...

Pookie

Pookie is gevangen samen met twee nestgenootjes in Twiske. Ze zijn als kleine ukkies binnen gekomen bij de stichting en kregen daar alle liefde en vooral veel melk. Ze worden al grote en sterke kittens!! Pookie is een kitten die lekker 'zen' is en zich niet snel zorgen maakt. Ze vind alles wel prima, maar wel als het haar uitkomt, natuurlijk, want je bent een kat of niet!

Geboren op: 18-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Koffers staan klaar voor verhuizen! Ik verhuis alleen met mijn beste vriend Loekie. Kom bij ons langs voor een ontmoeting bij mijn gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in! 

Loekie

Loekie is gevangen samen met twee nestgenootjes in Twiske. Ze zijn als kleine ukkies binnen gekomen bij de stichting en kregen daar alle liefde en vooral veel melk. Ze worden al grote en sterke kittens!! Loekie is een heerlijke knuffelkont en komt regelmatig even op schoot om alle nieuwe dingen van de dag te verwerken.

Geboren op: 18-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Koffers staan klaar voor verhuizen! Ik verhuis alleen met mijn beste vriendin Pookie. Kom bij ons langs voor een ontmoeting bij mijn gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in! 

Chip

Bij ons kwam een melding binnen van een mevrouw uit Rijswijk, in haar portiek lag een bange moederpoes met vier kittens. Mirjam van de Kattenbescherming Nederland heeft ze voor ons gevangen en naar ons toe gebracht. Met alle liefde en in alle veiligheid worden ze nu grootgebracht in een van onze gastgezinnen. Chip wil graag verhuizen met zijn broer Gaston. Deze twee zijn heerlijke knuffels met een rustig en aanhankelijk karakter. Ze zijn ook nog eens grote honden gewend! Ze zoeken lief personeel die graag wil kroelen met ze, want dat is hun favoriete hobby. En ze zoeken een afgesloten tuin waar ze veilig naar buiten kunnen.

Geboren op: 22-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Koffers staan klaar voor verhuizen! Ik verhuis graag met mijn boer Gaston! Kom bij ons langs voor een ontmoeting bij mijn gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in! 

Gaston

Bij ons kwam een melding binnen van een mevrouw uit Rijswijk, in haar portiek lag een bange moederpoes met vier kittens. Mirjam van de Kattenbescherming Nederland heeft ze voor ons gevangen en naar ons toe gebracht. Met alle liefde en in alle veiligheid worden ze nu grootgebracht in een van onze gastgezinnen. Gaston wil graag verhuizen met zijn broer Chip. Deze twee zijn heerlijke knuffels met een rustig en aanhankelijk karakter. Ze zijn ook nog eens grote honden gewend! Ze zoeken lief personeel die graag wil kroelen met ze, want dat is hun favoriete hobby. En ze zoeken een afgesloten tuin waar ze veilig naar buiten kunnen.

Geboren op: 22-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Koffers staan klaar voor verhuizen! Ik verhuis graag met mijn broer Chip. Kom bij ons langs voor een ontmoeting bij mijn gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in! 

LeFou

Bij ons kwam een melding binnen van een mevrouw uit Rijswijk, in haar portiek lag een bange moederpoes met vier kittens. Mirjam van de Kattenbescherming Nederland heeft ze voor ons gevangen en naar ons toe gebracht. Met alle liefde en in alle veiligheid worden ze nu grootgebracht in een van onze gastgezinnen.

Geboren op: 22-05-2022

Geslacht: Poes

Status: LeFou is in overleg met haar nieuwe personeel...

Sultan

Bij ons kwam een melding binnen van een mevrouw uit Rijswijk, in haar portiek lag een bange moederpoes met vier kittens. Mirjam van de Kattenbescherming Nederland heeft ze voor ons gevangen en naar ons toe gebracht. Met alle liefde en in alle veiligheid worden ze nu grootgebracht in een van onze gastgezinnen.

Geboren op: 22-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Sultan is in overleg met zijn nieuwe personeel...

Fiedel Diedel (moederpoes)

Fiedel is een zachtaardige poes en een zorgzame mama voor Twist en Ginger. Ze heeft nogal pech bij haar start gehad, maar ondanks dat vindt ze iemand die aan haar eten zit geen probleem. Als je veel beweegt vindt ze dat nog erg spannend en wil dan nog wel eens uithalen. Maar ondanks dat zijn het enkel maar waarschuwingen die ze geeft uit onzekerheid. Langzaamaan begint ze zich wat te ontspannen en steeds vaker gaat haar staart even de lucht in.

Ze is gek op lekkere hapjes en die wil ze ook best voorzichtig uit je hand pakken, dus dat is een goed teken.

Geboren op: geschat 03-01-'20 of '19

Geslacht: Poes

Status: Ik heb mijn koffers klaar staan voor verhuizen. Fiedel Diedel dacht zelf aan een mooie boerderij of een plek met veel ruimte... #durftedromen

Twist

Fiedel Diedel is de mamma van Twist en zij heeft haar kittens kunnen krijgen bij onze Stichting. Twist had een beetje problemen met zijn achterpootjes, maar met wat hulp gaat het erg goed. Inmiddels maakt Twist het erg goed en maakt hij de boel onveilig bij eens van onze gastgezinnen. Wat een vrolijk poesje!!

Geboren op: 22-06-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben al mijn koffertje aan het pakken. Nog eventjes wachten en ik kan vertrekken.

Ginger

Fiedel Diedel is de mamma van Ginger en zij heeft haar kittens kunnen krijgen bij onze Stichting. Met Ginger gaat het erg goed. Hij speelt wat af bij het gastgezin waar hij nu woont. Hij schud even met zijn kont en vangt dan de grootste speelballen in de kamer! Kijk hem gaan!

Geboren op: 22-06-2022

Geslacht: Kater

Status: Ik ben al mijn koffertje aan het pakken. Nog eventjes wachten en ik kan vertrekken.

Hendrika

Hendrika is samen met haar broer afgestaan. Ze komen van een boerderij. Hendrika is dus een echte boerenmeid, rent van hot naar her, maakt bokkensprongen en kan al enorm genieten van het aaien. Ze gaat er gewoon voor liggen.

Geboren op: 10-06-2022

Geslacht:  Poes

Status: Koffers staan klaar voor verhuizen samen met Bertus! Kom bij mij langs voor een ontmoeting bij mijn gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in! 

Bertus

Bertus is samen met zijn zus afgestaan. Ze komen van een boerderij. Bertus is de boer in huis, houdt het overzicht en kleedt zich zorgvuldig, wit puntje aan zijn staart. Hij vangt de speelgoedmuizen en zorgt dus zo voor het eten

Geboren op: 10-06-2022

Geslacht:  Kater

Status: Koffers staan klaar voor verhuizen samen met Hendrika! Kom bij mij langs voor een ontmoeting bij mijn gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in! 

Spinach

Spinach kon niet goed mee komen met zijn nestgenootjes en is daarom afgestaan zodat zij alle hulp kon krijgen die er nodig was. Ze wordt met alle liefde verzorgd en groeit langzaam uit tot een prachtig poesje. Ze is klein van stuk, maar laat het kaas niet van haar brood eten. Met grote ogen en luide stem laat ze duidelijk horen wat ze wil ... En wanneer! Ze heeft een schimmelinfectie overwonnen. Deze heldin moet nog even bijkomen van alles, ze komt later deze zomer beschikbaar voor plaatsing. Houdt, naast deze pagina, onze facebookpagina ook in de gaten.

Geboren op: 23-05-2022

Geslacht:  Poes

Status: Nog even bijkomen hoor... 

Angel

Angel is met twee andere nestgenootjes naar de Stichting gekomen. Zo konden ze een goede start krijgen in hun nieuwe leven. Mamma is een Turkse Angora.

Geboren op: 04-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Angel is in overleg met haar nieuwe personeel...

 

Yuki

Yuki is door de dierenambulance uit de sloot gevist. Niemand heeft zich gemeld voor dit dappere, zwemmende kitten. Ze doet goed haar best om bij te komen van haar avontuur bij een van onze geweldige gastgezinnen. Ze moet een beetje meer groter groeien en dan gaat ze op zoek naar mijn eigen huisje. Ik ben hartstikke lief en kom zelfs op schoot liggen en kan ook knipogen.

Geboren op: 25-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Yuki is in overleg met haar nieuwe personeel...

Stitch

Stitch is bij de Stichting gekomen omdat de vorige eigenaren niet meer goed voor Stitch konden zorgen. Met hulp van de dierenpolitie is zij naar ons toe verhuisd. Stitch woont nu bij een van onze geweldige gastgezinnen om haar er weer helemaal bovenop te helpen. Stitch heeft het 'zwemmerssyndroom' wat betekend dat haar borstkas plat is en haar pootjes krom staan. Dankzij de goede zorgen zijn haar achterpoten nog weer recht. Alleen haar voorpootje geeft nog wat problemen. Ook haar oogjes zijn aangetast en daardoor heeft ze erg slecht zicht. Ze krijgt bij ons de beste medische zorg om te kijken hoe we haar het beste kunnen helpen. Gelukkig is Stitch van zichzelf een hele vrolijke kat die zich niet zo'n zorgen maakt.

Geboren op: 05-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor...

Balou

Balou is een van de vier kittens die naar ons toe zijn gekomen van een boerderij. Ze zijn nog erg schuw en hebben nog niet goed kennis gemaakt met mensen. Ze zijn bij ons om te socialiseren zodat ze kunnen leren dat mensen eigenlijk heel erg leuk zijn! Ze hebben dus nog even tijd nodig, maar dankzij ons gastgezin dat met liefde schuwe kittens socialiseert, zijn ze binnen no time gezellige huiskatjes!

Geboren op: 15-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Mijn koffers staan klaar voor verhuizen! Kom met mij kennismaken bij mijn gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in.

Vino

Vino is een van de vier kittens die naar ons toe zijn gekomen van een boerderij. Ze zijn nog erg schuw en hebben nog niet goed kennis gemaakt met mensen. Ze zijn bij ons om te socialiseren zodat ze kunnen leren dat mensen eigenlijk heel erg leuk zijn! Ze hebben dus nog even tijd nodig, maar dankzij ons gastgezin dat met liefde schuwe kittens socialiseert, zijn ze binnen no time gezellige huiskatjes!

Geboren op: 15-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Vino is in overleg met zijn nieuwe personeel...

Marie of Mario

Marie is een van de vier kittens die naar ons toe zijn gekomen van een boerderij. Ze zijn nog erg schuw en hebben nog niet goed kennis gemaakt met mensen. Ze zijn bij ons om te socialiseren zodat ze kunnen leren dat mensen eigenlijk heel erg leuk zijn! Ze hebben dus nog even tijd nodig, maar dankzij ons gastgezin dat met liefde schuwe kittens socialiseert, zijn ze binnen no time gezellige huiskatjes!

Geboren op: 15-05-2022

Geslacht: Poes of kater nog niet bekend

Status: Mijn koffers staan klaar voor verhuizen! Kom met mij kennismaken bij mijn gastgezin thuis. Vul het adoptieformulier in. 

Juultje

Juultje is een van de vier kittens die naar ons toe zijn gekomen van een boerderij. Ze zijn nog erg schuw en hebben nog niet goed kennis gemaakt met mensen. Ze zijn bij ons om te socialiseren zodat ze kunnen leren dat mensen eigenlijk heel erg leuk zijn! Ze hebben dus nog even tijd nodig, maar dankzij ons gastgezin dat met liefde schuwe kittens socialiseert, zijn ze binnen no time gezellige huiskatjes!

Geboren op: 15-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Juultje is in overleg met haar nieuwe personeel...

Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van het adoptieformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hieronder zie je een selectie van alle kittens die we de afgelopen jaren hebben opgevangen. Deze kittens hebben al een thuis gevonden