Donateur worden

Wat fijn dat je overweegt om donateur te worden van Stichting Kittenopvang Kitten&Co! Wij zijn afhankelijk van donaties en krijgen geen overheids- of gemeentelijke steun. Jullie donaties zijn voor ons van levensbelang. Door het invullen van dit formulier kun je donateur worden waarbij je ons maandelijks of jaarlijks steunt om kittens in nood te helpen. 


Ja, ik word donateur van Stichting Kittenopvang Kitten&CoIk ga met het invullen van dit formulier akkoord met

  • Stichting Kittenopvang Kitten&Co legt je gegevens vast conform de geldende privacy wet- en regelgeving. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. 
  • Door deze SEPA machtiging te ondertekenen, geef je toestemming aan Stichting Kittenopvang Kitten&Co voor het sturen van een maandelijkse of jaarlijkse incasso-opdracht naar je bank om het hierboven aangekruiste bedrag af te schrijven van je rekening. Mocht je het onverhoopt niet eens zijn met de afschrijving, vraag dan binnen 8 weken na afschrijving het bedrag terug via je bank. 
  • Bij het invullen en opsturen van dit formulier ga je akkoord met een SEPA machtiging. Je geeft toestemming om een incasso opdracht te sturen naar jouw bank voor een eenmalige of een maandelijkse donatie!