Hier vind je de kittens die op dit moment in onze Stichting verblijven. Sommige komen net binnenwandelen en hebben dus nog even tijd nodig, anderen staat al te trappelen om naar een nieuw furr-ever home te vertrekken. Kijk eens rustig rond. Als kittens bij ons verhuizen zijn ze allemaal gechipt, ontvlooit, ontwormd en gecastreerd (tenzij anders vermeld vanwege bijvoorbeeld medische redenen) dus helemaal klaar voor één jaar!
Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van het adoptieformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Twist

Fiedel Diedel is de mamma van Twist en zij heeft haar kittens kunnen krijgen bij onze Stichting. Twist had een beetje problemen met zijn achterpootjes, maar met wat hulp gaat het erg goed. Inmiddels maakt Twist het erg goed en maakt hij de boel onveilig bij eens van onze gastgezinnen. Wat een vrolijk poesje!!

Geboren op: 22-06-2022

Geslacht: Poes

Status: Mijn koffer staat klaar! Ik ben klaar om te gaan! Interesse? Vul het adoptieformulier in! Zou leuk zijn om met mijn broer Ginger te verhuizen!

Ginger

Fiedel Diedel is de mamma van Ginger en zij heeft haar kittens kunnen krijgen bij onze Stichting. Met Ginger gaat het erg goed. Hij speelt wat af bij het gastgezin waar hij nu woont. Hij schud even met zijn kont en vangt dan de grootste speelballen in de kamer! Kijk hem gaan!

Geboren op: 22-06-2022

Geslacht: Kater

Status: Mijn koffer staat klaar! Ik ben klaar om te gaan! Interesse? Vul het adoptieformulier in! Zou leuk zijn om met mijn zus Twist te verhuizen!

Spinach

Spinach kwam binnen als kleine hummel van 9 dagen oud. Ze deed het niet lekker in het nest en groeide niet. Annemiek heeft haar opgevangen en kijk nu eens wat een grote meid het is geworden! Ze heeft de tijd genomen om lekker groot te groeien, inmiddels maakt ze het huis van een van onze gastgezinnen onveilig!Kijk nou dat dat guitige koppie! Spinach windt iedereen zo om d'r pootje!

Geboren op: 23-05-2022

Geslacht:  Poes

Status: Ik ben samen met Fluf in overleg met mijn nieuwe personeel...

Stitch

Stitch is bij de Stichting gekomen omdat de vorige eigenaren niet meer goed voor Stitch konden zorgen. Stitch was een klein zorgenkindje. Je kunt de eerste verhalen nog teruglezen op onze Facebookpagina.

Ze kwam bij ons met een flinke groeiachterstand. Ze is slechtziend, ze heeft het "Swimmers Syndrome" gehad en daarbij had zij ook nog een "Flattened Chest". Op 6 september was er een operatie gepland voor haar borstkas die wijder gemaakt zou moeten worden. Maar onlangs kregen we te horen, nadat er nieuwe foto's waren gemaakt, dat Stitch haar borstkas zo goed groeit, dat ze niet geopereerd hoeft te worden. Helemaal geweldig! Het enige wat blijvend is, is haar slechtziendheid. Maar ze redt zich heel goed en ze weet niet beter. Momenteel kampt Stitch met epileptische aanvallen. We zijn met haar onder controle van de dierenarts. Ze krijgt bij ons alle (medische) zorg die ze nodig heeft.

Geboren op: 05-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik moet nog even bijkomen hoor...

Schorum

Schorum is samen met zijn nestgenoot Schoffie gevonden op straat. Met hulp van Vermiste Katten Alkmaar zijn deze twee kleintjes bij ons in de Stichting gekomen. Met super zorg van een van onze gastgezinnen wordt Schorum een prachtige kat. En Schorum is gek op grapjes uithalen, kattenkwaad is zijn 'middle name'. Ook alle speelballetjes, tunnels en speelmuizen zijn niet veilig voor deze doerak. Mag hij over een paar weken uw huis onveilig komen maken?

Geboren op: geschat 03-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Mijn koffer staat klaar! Ik ben klaar om te gaan! Mag ik bij u wonen? Vul het adoptieformulier in!

 

Schoffie

Schoffie is samen met zijn nestgenoot Schorum gevonden op straat. Met hulp van Vermiste Katten Alkmaar zijn deze twee kleintjes bij ons in de Stichting gekomen. Met super zorg van een van onze gastgezinnen wordt Schoffie een prachtige kat. Schoffie staat altijd prachtig op de foto, wat wil je ook, met zo'n prachtig meowdellen gezichtje, maar ondertussen... Ondertussen is niemand veilig voor deze doerak. Alles wat los zit, daar mag mee gespeeld worden! Holladijee!! Mag hij over een paar weken uw huis onveilig komen maken? Graag wel samen met broer Schorum! Hartstikke gezellig!!

Geboren op: geschat 03-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Is in overleg met haar nieuwe personeel...

Foxy

Kleine Foxy stond op een weggeefhoek aangeboden. Door omstandigheden wilden de eigenaren zo snel mogelijk van het kittentje af. Het kleintje zou 7 weken zijn, maar zo ziet ze er niet uit. Ze oogt misschien wel klein maar haar ogen en bouw geven eerder het idee dat ze rond de 10 weken is. Een kattenliefhebber is snel naar het adres gegaan waar Foxy gratis afgehaald kon worden en kreeg Foxy zo in de handen gedrukt. Logisch dat Foxy erg geschrokken was en bang. Ze is nu thuis bij een van onze super gastgezinnen. Hier kan ze zich lekker vol eten zodat ze een grote, sterke poes wordt! Foxy zal dan over een tijdje helemaal gezond, vlovrij, gechipt en gesteriliseerd klaar zijn voor haar nieuwe thuis! Maar nu eerst nog even bijkomen van haar avontuur!

Geboren op: geschat 07-06-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik heb mijn koffers ingepakt! Ik ben klaar om te gaan! Interesse? Vul dan het adoptieformulier in. 

Mizzy

Missy is afgestaan door de eigenaar omdat deze er door omstandigheden niet meer voor kon zorgen. Missy is van harte welkom bij ons in de Stichting en ze krijgt hier alles wat ze nodig heeft! Zelfs een nieuw nestgenootje! Omdat Missy alleen binnen kwam, en Foxy ook, zijn deze meiden nu samen geplaatst bij een van onze super gastgezinnen! Het was natuurlijk even wennen samen, maar inmiddels kunnen ze niet meer zonder elkaar. Lekker samen stoeien, samen wassen en lekker samen slapen. Missy moet nog even bijkomen van alles, nog even, en ze mag naar haar furr-ever home. Misschien wel bij jou?

Geboren op: geschat 12-06-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik heb mijn koffers gepakt! Ik ben klaar om te gaan! Interesse? Vul dan het adoptieformulier in. 

Claire

Claire is opgevangen door de dierenambulance in Nijkerk. Bij gebrek aan plaats voor kittens deze zomer (het is bij veel opvanglocaties al zo druk!) heeft Stichting Kitten&Co een plekje kunnen vinden voor Claire. Aandacht is iets wat ik heerlijk vind, maar wel op mijn tijd alsjeblieft. Ik knuffel en spin en ben aan het trappelen met mijn pootjes zo fijn vind ik het om aangehaald te worden.

Ik moet wel even de kat uit de boom kijken, want nieuwe dingen zijn best wel eng, maar daarna ben ik echt een knuffelkont!! Ook heb ik een heel klein, leuk sikje onder mijn kin. Graag zou ik samen met mijn beste vriend Moos een mooi plekje krijgen.

Geboren op: 30-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben bijna klaar om te verhuizen, mijn koffer zit bijna vol! Ik vertrek alleen samen met mijn beste vriend Moos. Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in!

Moos

Moos komt van een boerderij waar ze niet veel contact heeft gehad met mensen. Vanuit de Stichting kunnen we kittens goed leren om vertrouwen te hebben in mensen en een goede band met ze op te bouwen. Moos vind mensen dus nog even wat spannend. Laat mij lekker mijn gang gaan en dan ren ik lekker rond en speel met mijn beste vriendinnetje Claire. Maar als je hem wil aaien vind hij dit nog wel wat spannend.

Ik voel mij niet zo op mijn gemak met jonge kinderen want ik snap ze niet zo goed. Ik ben dus het beste op mijn plaats bij een huisje zonder kinderen of al oudere kinderen boven de 12 jaar die weten dat ze mij niet zomaar moeten aaien of pakken.

Geboren op: 15-05-2022

Geslacht: Kater

Status: Ik ben samen met Pip in overleg met mijn nieuwe personeel...

Maxime

Claire is opgevangen door de dierenambulance in Nijkerk. Bij gebrek aan plaats voor kittens deze zomer (het is bij veel opvanglocaties al zo druk!) heeft Stichting Kitten&Co een plekje kunnen vinden voor Maxime. Maxime is een echte knorrepot, want zodra ik mensen zie begin ik te spinnen en wil  aandacht. Ik ben gek op spelen en knuffels.

Ik voel mij thuis is een gezin met kinderen, maar ook een huis zonder kinderen is geen probleem. Een maatje zou leuk zijn, maar als ik voldoende aandacht krijgt en er lekker met mijn gespeeld wordt, kan ik ook goed alleen verhuizen.

Geboren op: 30-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Maxime is in overleg met zijn nieuwe personeel.

Pip

Pip komt van een boerderij waar ze niet veel contact heeft gehad met mensen. Vanuit de Stichting kunnen we kittens goed leren om vertrouwen te hebben in mensen en een goede band met ze op te bouwen. Pip komt 's avonds, als de kinderen naar bed zijn, al speciaal aangerend om heerlijk te knuffelen. En niet even, maar zo lang dat je er een lamme arm van krijgt! Wie wil nou niet zou heerlijke vrijdoos in huis?!?

Pip voelt zich niet zo op haar gemak met jonge kinderen want ik snap ze niet zo goed. Ik ben dus het beste op mijn plaats bij een huisje zonder kinderen of al oudere kinderen boven de 12 jaar die weten dat ze mij niet zomaar moeten aaien of pakken.

Geboren op: 15-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben samen met Moos in overleg met mijn nieuwe personeel...

Summer

Summer is één van negen kittens die werden afgestaan door een meneer die het beter leek om zijn kittens te herplaatsen. Nu ze bij de Stichting gekomen zijn, krijgen ze de beste (medische) zorg. Summer is momenteel wat op de achtergrond in het gastgezin waar ze momenteel verblijft met haar drukke broers en zussen. Ze is heel rustig en word graag geaaid. Schoolvoorbeeld van een super lief poesje, een echte hartendief. Ze vindt grote poezen nog wat spannend en kijkt dan graag nog even de kat uit de boom. Een nieuw thuis met iets grotere kinderen vind ze prima. Summer wil graag verhuizen met een nestgenootje of bij een rustig poezen maatje worden geplaatst.

Geboren op: 30-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Summer is in overleg met mijn nieuwe personeel...

Sun

Sun is één van negen kittens die werden afgestaan door een meneer die het beter leek om zijn kittens te herplaatsen. Nu ze bij de Stichting gekomen zijn, krijgen ze de beste (medische) zorg. Dit prachtige meisje is heel ondernemend! Ze wil alles weten en alles zien en alles ontdekken. Daarom is ze altijd druk in de weer. Ze speelt graag met de ballenbaan en met de hengel met touw en speeltje eraan.
Na even wennen, staat ze al te vragen voor een heleboel aaitjes. Sun is een poes die graag ruimte heeft en wil graag naar buiten in de tuin.
Ze wil graag bij een poezen maatje komen wonen of samen met een nestgenootje verhuizen. Liefst geen kleine kinderen, dat vindt ze te druk.

Geboren op: 30-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik heb mijn koffer gepakt, ik ben klaar om te verhuizen! Interesse in mij? Misschien wel samen met één van mijn nestgenootjes? Vul het adoptieformulier in! 

Fluf

Fluf is één van negen kittens die werden afgestaan door een meneer die het beter leek om zijn kittens te herplaatsen. Nu ze bij de Stichting gekomen zijn, krijgen ze de beste (medische) zorg. Fluf is even ondersteboven van alle veranderingen hoor! Eerst woonden we hier en nu daar! Fluf had erg veel last van de vlooien en wormen, maar met de juiste medische hulp kwam ze er gauw weer bovenop! Tijd om dagelijks de buik vol te eten en groot en sterk te worden! Nog eventjes, Fluf, en je kan verhuizen naar je nieuwe gouden kattenmand. Misschien wel bij jou?

Geboren op: 30-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben samen met Spinach in overleg met mijn nieuwe personeel...

Vlosie

Vlosie werd in haar eentje gevonden in een weiland, klein voor haar leeftijd en een tikkie mager. Vanaf het begin was al duidelijk dat zij opgegroeid is met mensen om zich heen want knuffelen en kroelen vind ze heerlijk. Ze is inmiddels gekoppeld aan een nestje kittens dat enkele dagen na haar binnen kwamen en ongeveer dezelfde leeftijd hebben. Ze groeit nu verder met hen op. Vlosie is daar erg blij mee, want nu heeft ze zo ineens een groepje speelmaatjes erbij! Vlosie en Floortje zijn beiden super aanhankelijk en hebben een hoog energieniveau. Daarom zijn we voor hen samen op zoek naar een thuis, liefst als binnenkatten. Dat betekend dat er wel sport- en spelactiviteiten georganiseerd dienen te worden door het nieuwe personeel. Anders verzinnen ze zelf wel wat en dat betekend bijvoorbeeld een spelletje 'gordijn klimmen' of 'zoveel mogelijk van de kasten af gooien in een zo kort mogelijke tijd'. Hahahahaha! Deze dames zijn lief voor kinderen en gewend aan de aanwezigheid van een hond(je). Ben je klaar voor een leven vol sport en spel?? Meld je aan met het adoptieformulier voor deze twee doerakken! 

Geboren op: geschat op 05-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Mijn koffer staat klaar voor verhuizen! Ik verhuis graag met mijn zus Floortje.

Floortje

Als kitten van ongeveer 1,5 á 2 weken werd zij en haar broertjes en zusjes gedumpt in een berm langs een fietspad in een boodschappentas, de vinder heeft voor ze gezorgd tot ze 7 weken waren waarna ze zijn afgestaan aan de stichting om daar verder op te kunnen groeien als gezonde poezels. Floortje blijft een flinke navelbeuk te hebben. Gelukkig kunnen onze dierenartsen Floortje hierbij helpen! Vlosie en Floortje zijn beiden super aanhankelijk en hebben een hoog energieniveau. Daarom zijn we voor hen samen op zoek naar een thuis, liefst als binnenkatten. Dat betekend dat er wel sport- en spelactiviteiten georganiseerd dienen te worden door het nieuwe personeel. Anders verzinnen ze zelf wel wat en dat betekend bijvoorbeeld een spelletje 'gordijn klimmen' of 'zoveel mogelijk van de kasten af gooien in een zo kort mogelijke tijd'. Hahahahaha! Floortje is overigens ook heel goed in 'op mensen springen' en dan naar je schouder te klimmen waardoor ze de beste plaats van het huis heeft en altijd bij je is! Hoe handig! Deze dames zijn lief voor kinderen en gewend aan de aanwezigheid van een hond(je). Ben je klaar voor een leven vol sport en spel?? Meld je aan met het adoptieformulier voor deze twee doerakken! 

Geboren op: geschat 29-06-2022

Geslacht: Poes

Status: Mijn koffer staat klaar voor verhuizen! Ik verhuis graag met mijn zus Vlosie.

Floid

Als kitten van ongeveer 1,5 á 2 weken werd zij en haar broertjes en zusjes gedumpt in een berm langs een fietspad in een boodschappentas, de vinder heeft voor ze gezorgd tot ze 7 weken waren waarna ze zijn afgestaan aan de stichting om daar verder op te kunnen groeien als gezonde poezels. Fleabee zat helaas erg onder de vlooien bij binnenkomst waardoor ze bloedarmoede heeft opgelopen. Bij ons kon ze de nodige medische zorg krijgen die ze nodig had en inmiddels is ze van die kriebelende vlooien af, en herstelt ze zienderogen!

Geboren op: geschat 29-06-2022

Geslacht: Kater

Status: Mijn koffer staat klaar voor verhuizen! Interesse? Vul het adoptieformulier in! Graag met mijn broer Floki.

Floki

Als kitten van ongeveer 1,5 á 2 weken werd zij en haar broertjes en zusjes gedumpt in een berm langs een fietspad in een boodschappentas, de vinder heeft voor ze gezorgd tot ze 7 weken waren waarna ze zijn afgestaan aan de stichting om daar verder op te kunnen groeien als gezonde poezels.

Geboren op: geschat 29-06-2022

Geslacht: Kater

Status: Mijn koffer staat klaar voor verhuizen! Interesse? Vul het adoptieformulier in! Graag met mijn broer Floid.

Flo'tje

Als kitten van ongeveer 1,5 á 2 weken werd zij en haar broertjes en zusjes gedumpt in een berm langs een fietspad in een boodschappentas, de vinder heeft voor ze gezorgd tot ze 7 weken waren waarna ze zijn afgestaan aan de stichting om daar verder op te kunnen groeien als gezonde poezels.

Geboren op: geschat 29-06-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben samen met mijn broer Vlorus in overleg met mijn nieuwe personeel...

Vlorus

Als kitten van ongeveer 1,5 á 2 weken werd zij en haar broertjes en zusjes gedumpt in een berm langs een fietspad in een boodschappentas, de vinder heeft voor ze gezorgd tot ze 7 weken waren waarna ze zijn afgestaan aan de stichting om daar verder op te kunnen groeien als gezonde poezels.

Geboren op: geschat 29-06-2022

Geslacht: Kater

Status: Ik ben samen met mijn zus Flo'tje in overleg met mijn nieuwe personeel...

Pearl

En daar kwam een melding binnen van twee verwilderde kittens, gevonden in Schellinkhout. Deze twee kittens konden wel wat hulp gebruiken en zo kwamen ze bij ons binnen in de stichting. Pearl voelt zich niet echt lekker en eet niet zo goed. Natuurlijk krijgt zij bij ons alle medische hulp die ze nodig heeft. We zetten alle zeilen bij zodat Pearl zich weer snel goed voelt. Ondanks dat ze zich niet zo lekker voelt, is ze nog steeds een enorme knuffel. Nog eventjes bijkomen en dan kan Pearl verhuizen om een prachtig leven te beginnen als knuffelpoes! Misschien wel bij u?

Geboren op: geschat 02-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor!

Jam

En daar kwam een melding binnen van twee verwilderde kittens, gevonden in Schellinkhout. Deze twee kittens konden wel wat (medische) hulp gebruiken en zo kwamen ze bij ons binnen in de stichting. Een van onze super gastgezinnen en hun twee super sociale katten ontfermen zich nu over deze twee katjes. Zo helpen we ze er weer helemaal bovenop en kunnen ze starten aan een prachtig leven als huistijgers! 

Geboren op: geschat 02-07-2022

Geslacht: Nog even onbekend

Status: Nog even bijkomen hoor!

Olive

Olive is samen met haar nestgenootjes binnen gekomen nadat Vermiste Katten Alkmaar een melding kreeg van een aangereden poes. Nadat ze de poes hadden gevonden, bleek ze dikke tepels te hebben, en dit geeft aan dat ze kittens had. Na een zoektocht is Olive met haar broertjes en zusjes gevonden en zijn ze vlug naar onze Stichting gebracht. Hier moeten ze eerst even wennen aan drinken uit een flesje, maar dit hebben ze gelukkig al snel door! Nog even groter en sterker groeien en ze zijn klaar om hun vleugels uit te slaan.

Geboren op: geschat 07-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor...

Mango

Mango is samen met haar nestgenootjes binnen gekomen nadat Vermiste Katten Alkmaar een melding kreeg van een aangereden poes. Nadat ze de poes hadden gevonden, bleek ze dikke tepels te hebben, en dit geeft aan dat ze kittens had. Na een zoektocht is Mango met haar broertjes en zusjes gevonden en zijn ze vlug naar onze Stichting gebracht. Hier moeten ze eerst even wennen aan drinken uit een flesje, maar dit hebben ze gelukkig al snel door! Nog even groter en sterker groeien en ze zijn klaar om hun vleugels uit te slaan.

Geboren op: geschat 07-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor...

Kiwi

Kiwi is samen met haar nestgenootjes binnen gekomen nadat Vermiste Katten Alkmaar een melding kreeg van een aangereden poes. Nadat ze de poes hadden gevonden, bleek ze dikke tepels te hebben, en dit geeft aan dat ze kittens had. Na een zoektocht is Kiwi met haar broertjes en zusjes gevonden en zijn ze vlug naar onze Stichting gebracht. Hier moeten ze eerst even wennen aan drinken uit een flesje, maar dit hebben ze gelukkig al snel door! Nog even groter en sterker groeien en ze zijn klaar om hun vleugels uit te slaan.

Geboren op: geschat 07-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor...

Coconut

Coconut is samen met haar nestgenootjes binnen gekomen nadat Vermiste Katten Alkmaar een melding kreeg van een aangereden poes. Nadat ze de poes hadden gevonden, bleek ze dikke tepels te hebben, en dit geeft aan dat ze kittens had. Na een zoektocht is Coconut met haar broertjes en zusjes gevonden en zijn ze vlug naar onze Stichting gebracht. Hier moeten ze eerst even wennen aan drinken uit een flesje, maar dit hebben ze gelukkig al snel door! Nog even groter en sterker groeien en ze zijn klaar om hun vleugels uit te slaan.

Geboren op: geschat 07-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor...

Puzzel

Puzzel kwam binnen via ambulance Purmerend. Ze was alleen gevonden in Middenbeemster met schreeuwende honger. Na een quarantaineperiode is Puzzel bij het gastgezin dat het fruitschaaltje verzorgd toegevoegd zodat ze maatjes heeft om mee op te groeien. Ze is dan wel een week jonger maar laat het kaas niet van haar brood eten. Puzzel is helemaal gek van knuffels (en melk) en begint direct met knorren als je haar oppakt.

Geboren op: geschat 01-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor...

Dakota

Dakota werd samen met haar broertje buiten gevonden door een hond op de dag van haar geboorte. De vinder heeft ze overgedragen aan St Zwerfdier Alkmaar, haar broertje was helaas te ernstig verzwakt en heeft het niet gehaald. Na enkele dagen in het gastgezin van St Zwerfdier kreeg Dakota last van een ernstige darminfectie, hierdoor stopte ze geheel met drinken en ging snel achteruit. Kitten en Co heeft haar overgenomen. Met dubbele antibiotica en sondevoeding stopte het afvallen en de ernstige diarree.
Dakota loopt ver achter, het blijft nog een spannende periode en ze heeft nog een lange weg te gaan. Bij ons zal ze alle (medische) gespecialiseerde zorg krijgen die ze nodig heeft.

Geboren op: 26-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor...

Lenor

Er kwam een melding binnen kittens, gevonden in Schellinkhout. Deze kittens konden wel wat (medische) hulp gebruiken en zo kwamen ze bij ons binnen in de stichting. Een van onze super gastgezinnen en hun drie super sociale katten ontfermen zich nu over deze katjes. Zo helpen we ze er weer helemaal bovenop en kunnen ze starten aan een prachtig leven als huistijgers! 

Geboren op: 18-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Samen met mijn Silan en Persil is Lenor in overleg met haar nieuwe personeel.

Silan

Er kwam een melding binnen kittens, gevonden in Schellinkhout. Deze kittens konden wel wat (medische) hulp gebruiken en zo kwamen ze bij ons binnen in de stichting. Een van onze super gastgezinnen en hun drie super sociale katten ontfermen zich nu over deze katjes. Zo helpen we ze er weer helemaal bovenop en kunnen ze starten aan een prachtig leven als huistijgers! 

Geboren op: 18-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Samen met mijn Lenor en Persil is Silan in overleg met haar nieuwe personeel.

Persil

Er kwam een melding binnen kittens, gevonden in Schellinkhout. Deze kittens konden wel wat (medische) hulp gebruiken en zo kwamen ze bij ons binnen in de stichting. Een van onze super gastgezinnen en hun drie super sociale katten ontfermen zich nu over deze katjes. Zo helpen we ze er weer helemaal bovenop en kunnen ze starten aan een prachtig leven als huistijgers! 

Geboren op: 18-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Samen met mijn Silan en Lenor is Persil in overleg met haar nieuwe personeel.

Kwik

Kwik is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons in de Stichting. De moeder van deze zes had een ongelukje gehad en door alle stress wilde ze haar kittens niet meer verzorgen en nam de benen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Ze zijn nog erg jong, dus ze hebben nog even te gaan voordat ze uitgeplaatst kunnen worden. Heeft u wel interesse in één van deze kittens? Een adoptieformulier invullen mag altijd om u op te geven voor één (liever twee) van deze kittens. Voor nu eerst nog even lekker de buik vol drinken en groot worden!

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor!

Kwak

Kwak is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons in de Stichting. De moeder van deze zes had een ongelukje gehad en door alle stress wilde ze haar kittens niet meer verzorgen en nam de benen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Ze zijn nog erg jong, dus ze hebben nog even te gaan voordat ze uitgeplaatst kunnen worden. Heeft u wel interesse in één van deze kittens? Een adoptieformulier invullen mag altijd om u op te geven voor één (liever twee) van deze kittens. Voor nu eerst nog even lekker de buik vol drinken en groot worden!

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor!

Kwek

Kwek is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons in de Stichting. De moeder van deze zes had een ongelukje gehad en door alle stress wilde ze haar kittens niet meer verzorgen en nam de benen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Ze zijn nog erg jong, dus ze hebben nog even te gaan voordat ze uitgeplaatst kunnen worden. Heeft u wel interesse in één van deze kittens? Een adoptieformulier invullen mag altijd om u op te geven voor één (liever twee) van deze kittens. Voor nu eerst nog even lekker de buik vol drinken en groot worden!

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor!

Juultje

Juultje is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons in de Stichting. De moeder van deze zes had een ongelukje gehad en door alle stress wilde ze haar kittens niet meer verzorgen en nam de benen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Ze zijn nog erg jong, dus ze hebben nog even te gaan voordat ze uitgeplaatst kunnen worden. Heeft u wel interesse in één van deze kittens? Een adoptieformulier invullen mag altijd om u op te geven voor één (liever twee) van deze kittens. Voor nu eerst nog even lekker de buik vol drinken en groot worden!

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor!

Babetje 

Babbeltje is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons in de Stichting. De moeder van deze zes had een ongelukje gehad en door alle stress wilde ze haar kittens niet meer verzorgen en nam de benen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Ze zijn nog erg jong, dus ze hebben nog even te gaan voordat ze uitgeplaatst kunnen worden. Heeft u wel interesse in één van deze kittens? Een adoptieformulier invullen mag altijd om u op te geven voor één (liever twee) van deze kittens. Voor nu eerst nog even lekker de buik vol drinken en groot worden!

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor!

Lizzy

Lizzy is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons in de Stichting. De moeder van deze zes had een ongelukje gehad en door alle stress wilde ze haar kittens niet meer verzorgen en nam de benen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Ze zijn nog erg jong, dus ze hebben nog even te gaan voordat ze uitgeplaatst kunnen worden. Heeft u wel interesse in één van deze kittens? Een adoptieformulier invullen mag altijd om u op te geven voor één (liever twee) van deze kittens. Voor nu eerst nog even lekker de buik vol drinken en groot worden!

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor!

Guus Geluk

Je zult snel leren waar dit kitten zijn naam aan te danken heeft. Na een dagje mesten op het land, zag een boer ineens iets wegkruipen op zijn veld. Hij besloot om toch maar even te gaan kijken en vond daar; Guus Geluk! Zo alleen op een boerenveld had dat ook heel anders kunnen aflopen! De boer heeft hem overgedragen aan de dierenambulance. Er is nog uitgekeken naar boertjes, zusjes of een mammapoes. Maar Guus bleek alleen te zijn. Guus zit nu bij de neefjes en nichtjes van Donald Duck hierboven, daar past hij goed tussen!

Geboren op: 29-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor...

Spekkie

Dit zoete meisje is gevonden in een bos waar ze verwilderd rond liep. Met behulp van een vangkooi is ze gevangen en zo naar ons, binnen de Stichting gekomen. Ze wordt met alle liefde opgevangen door een van onze gastgzinnen. Hier kan ze leren dat mensen eigenlijk heel erg leuk zijn en dat er niets is om bang voor te zijn. We merken aan haar dat ze mensen wel gekend heeft, dus we krijgen af en toe al nieuwsgierige blikken van haar en ze komt langzaam los. Ook krijgt ze bij ons lekkere brokjes zodat ze niet meer hoeft na te denken wat ze nu weer bij elkaar zal moeten schooien om te kunnen eten. Zo krijgt ze de rust die ze nodig heeft om bij te komen van haar avontuur.

Geboren op: 14-06-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor...

Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van het adoptieformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hieronder zie je een selectie van alle kittens die we de afgelopen jaren hebben opgevangen. Deze kittens hebben al een thuis gevonden