Hier vind je de kittens die op dit moment in onze Stichting verblijven. Sommige komen net binnenwandelen en hebben dus nog even tijd nodig, anderen staat al te trappelen om naar een nieuw furr-ever home te vertrekken. Als kittens bij ons verhuizen zijn ze allemaal gechipt, ontvlooit, ontwormd en gecastreerd (tenzij anders vermeld vanwege bijvoorbeeld medische redenen) dus helemaal klaar voor één jaar!
Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan om te verhuizen of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van ons aanmeldingsformulier en geef aan in welk kitten je interesse hebt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Rosie (Moederpoes)

Rosie is de moeder van Archie, George, Oliver en Lenn. Rosie verstopte zich zo diep mogelijk weg in haar doosje in de bench. Mensen waren eng.Na enkele dagen zagen we dat zij nauwelijks voor haar kittens zorgde. Later bleek dat zij hoge koorts had en een fikse baarmoederontsteking. Ondanks haar angst voor mensen was Rosie prima te behandelen. Pillen en prikjes vond ze vreselijk, maar nooit hief ze ook maar 1 poot op om mij te slaan. Nadat Rosie herstelde van haar ontsteking, werd ze een super lieve en goede moeder voor haar kleintjes. Ze ravot en knokt met haar kinderen alsof ze zelf even oud is als zij.

Rosie verdiend het zo om een liefdevol en geduldig warm huisje te krijgen. Al vanaf dat ze kitten was, heeft ze veel pech gehad in haar leventje. Ze heeft door alle omstandigheden langer op straat gezworven dan dat ze in een huisje vertroeteld werd.
Kroelen durft ze heel soms, kijk maar naar dit filmpje. Ineens ziet ze dan het licht en kan ze er niet genoeg van krijgen. Maar voordat je zover bent gaat daar wel tijd overheen. Rosie zit hier al bijna 4 maanden en we hebben intensief contact met elkaar gehad. Maar kroelen is echt Iets wat ik maar heel zelden met instemming van haar kan doen. Maar als het dan mag... dan krijg je wel wat en kun je echt genieten van haar blije koppie en Knorretjes en lekkere zachte glanzende vachtje. Het is fijn om te zien dat ze zo blij en vrolijk is.
Ze breekt graag de tent af, eet haar kittens op voor de lol (en zij vinden het nog leuk ook), ze geniet van lekkere snoezelplekjes om te slapen, of om te rollen op de grond. Kopjes geven aan alles wat "van haar" is en lekker eten kan ze ook goed.
Wie heeft dat huisje met dat afgesloten tuintje waar Rosie veilig een lange tijd rustig aan kan wennen?
Geen honden en geen kleine kinderen. Andere katten weten we niet hoe ze daarop zal reageren.
Wie oh wie vindt het leuk om Rosie te zien veranderen van een verlegen meisje naar een knuffeltijger??

Geboren op: 01-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Beschikbaar! Interesse? Gebruik vrijblijvend ons aanmeldingsformulier.

Archie

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Een van haar kittens heeft de naam Archie gekregen. Ze drinkt goed bij mamma en komt elke dag de gewenste hoeveelheid grammetjes aan. Archie en haar nestgenootjes hebben nog even te gaan want hun oogjes zaten nog dicht, dus ze waren maar een paar dagen oud toen ze bij ons binnen kwamen.

Geboren op: 25-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

George

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Een van haar kittens heeft de naam George gekregen. Hij drinkt goed bij mamma en komt elke dag de gewenste hoeveelheid grammetjes aan. George en zijn nestgenootjes hebben nog even te gaan want hun oogjes zaten nog dicht, dus ze waren maar een paar dagen oud toen ze bij ons binnen kwamen.

Geboren op: 25-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Beschikbaar! Interesse? Gebruik vrijblijvend ons aanmeldingsformulier. Kan samen geplaatst worden met Oliver.

Oliver

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Een van haar kittens heeft de naam Oliver gekregen. Hij drinkt goed bij mamma en komt elke dag de gewenste hoeveelheid grammetjes aan. Oliver en zijn nestgenootjes hebben nog even te gaan want hun oogjes zaten nog dicht, dus ze waren maar een paar dagen oud toen ze bij ons binnen kwamen.

Geboren op: 25-05-2023

Geslacht: Kater

Status: Beschikbaar! Interesse? Gebruik vrijblijvend ons aanmeldingsformulier. Kan samen geplaatst worden met George.

Lenn

In Broek op Langedijk lagen vijf kittens al uren zonder moeder. Ze werden langzaam steeds kouder, wat voor alle pasgeboren dieren gevaarlijk is. Er is besloten om de kittens naar Kitten&Co te brengen. Een paar uur later lukte het om ook de moederpoes te vangen. Ze is herenigd met haar kittens en ondanks alle stress die vangen en verhuizen met zich mee brengt, begon ze met zorgen voor haar kittens. Een van haar kittens heeft de naam Lenn gekregen. Ze drinkt goed bij mamma en komt elke dag de gewenste hoeveelheid grammetjes aan. Lenn en haar nestgenootjes hebben nog even te gaan want hun oogjes zaten nog dicht, dus ze waren maar een paar dagen oud toen ze bij ons binnen kwamen.

Geboren op: 25-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Chili Pepper

In het Twiske was een nestje gevonden van vier kittens. De moeder is helaas niet meer gevonden. Twee van de vier kittens hadden het helaas te zwaar en moesten worden ingeslapen. Chili Pepper en Sambal vonden hun weg naar onze Stichting. Ze hebben beiden het 'twisted leg syndrome' maar dat is iets wat wij goed aankunnen. De broertjes gedragen zich als gewone kittens. Lekker veel melk drinken, lekker veel slapen, dus die pootjes... dat komt ook wel goed dankzij onze expert gastgezin die dag en nacht waakt over de allerkleinsten.

Geboren op: 10-06-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Dolfje

Dierambulance Purmerend werd keer op keer gebeld dat er een kitten, helemaal alleen, op straat liep. Het was duidelijk dat er medische zorg nodig was voor deze kittens. Ze zijn opgehaald en bij elkaar gezet in een groepje van vier. Een van deze kittens is Dolfje. Hij is blij dat hij weer onder de mensen is. De medicatie helpt hem goed. Hij eet lekker, en het belangrijkste, hij heeft een heerlijk plekje om te slapen gevonden. Zo kan hij lekker bijkomen van zijn avontuur!

Geboren op: 8-5-2023

Geslacht: Kater

Status: Gereserveerd

Foeksia

Dierambulance Purmerend werd keer op keer gebeld dat er een kitten, helemaal alleen, op straat liep. Het was duidelijk dat er medische zorg nodig was voor deze kittens. Ze zijn opgehaald en bij elkaar gezet in een groepje van vier. Een van deze kittens is Foeksia. Zij vind mensen wel erg spannend en moet erg wennen aan aaiende handen. Ze heeft een flinke verkoudheid dus medicatie is nodig voor haar herstel. Ons super gastgezin zal laten zien dat mensen best wel leuk zijn. Lekker spelen, het allerlekkerste voer en een warm plekje op schoot. Foeksia, het komt allemaal goed! 

Geboren op: 8-5-2023

Geslacht: Poes

Status: Beschikbaar. Interesse? Gebruik vrijblijvend ons aanmeldingsformulier. Kan verhuizen samen met Tompouche!

Tompouche

Tompouche is gevonden door een mevrouw die alles heeft gedaan om hem goed te verzorgen. Maar helaas ging Tompouche erg achteruit. Na een week heeft mevrouw besloten om hem over te dragen aan Kitten&Co. Door onze ervaring en medische kennis neemt Tompouche langzaam afscheid zijn snottenbellen en ontstoken oogjes. Hij voelt zich met de dag beter en gaat al op pad met zijn nieuwe nestgenootjes om hun nieuwe omgeving te onderzoeken en te kijken waar ze spelletjes kunnen doen. Dappere Tompouche komt er wel!

Geboren op: 8-5-2023

Geslacht: Kater

Status: Beschikbaar! Interesse? Gebruik vrijblijvend ons aanmeldingsformulier. Kan verhuizen met Foeksia!

Mira (Omapoes)

Mira is samen met haar dochter Jade en kleinkitten Cloud afgestaan aan Kitten&Co. Helaas veranderde de leefomstandigheden van de oude eigenaar en daardoor moest er met veel verdriet gekozen worden voor een herplaatsing. Mira is met haar drie jaar al oma, van Cloud. Dat ze oma is, kun je zien. Ze is een prachtige, wijze, koele kikker, en maakt zich vooral niet druk. Mensen zijn gezellig, de geven eten, veel knuffels en een snack op zijn tijd. Wat wil je nog meer als oma?

Geboren op: 04-05-2020

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Jade (Moederpoes)

Jade is samen met haar moeder Mira en kitten Cloud afgestaan aan Kitten&Co. Helaas veranderde de leefomstandigheden van de oude eigenaar en daardoor moest er met veel verdriet gekozen worden voor een herplaatsing. Voor Jade is dit haar eerste kitten en wat is ze een geweldige moeder! Ze zorgt dat Cloud genoeg drinkt, dat hij het warm heeft. En, als dat rare mens Cloud wil pakken om te wegen, dan laat ze gelijk zien hoe erg ze het daar niet mee eens is. Schoolvoorbeeld van een geweldige moeder dus. We laten Jade lekker moederen, alle komt in orde met deze drie!

Geboren op: 30-04-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier. Jade wil graag verhuizen met Cloud

Cloud

Cloud is samen met moeder Jade en oma Mira afgestaan aan Kitten&Co. Helaas veranderde de leefomstandigheden van de oude eigenaar en daardoor moest er met veel verdriet gekozen worden voor een herplaatsing. Als enige man van de drie, is Cloud het mannetje in huis. Maar wel een heel klein mannetje. Hij heeft alle tijd om uit te groeien tot sterke vent en met zo'n geweldige moeder als Jade zal hij daar niet zo heel lang over doen!

Geboren op: 06-07-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier. Cloud wil graag verhuizen met Jade

Meissie (Moederpoes)

Meissie is ongeveer 2 jaar oud en ze heeft eerder een nestje gehad. Op dit moment is ze weer hoogzwanger. Meissie woonde bij mensen thuis die twaalf katten hadden. Meissie kon reuzegoed opschieten met de andere katten in huis. Maar met de mensen kan zij (nog) niet overweg. Ze vind ze maar rare wezens. Meissie is nu afgestaan door haar eerdere baasjes en kan nu bij ons bevallen van haar nestje kittens. Daarna wordt zij gesteriliseerd zodat ze lekker een lieve huiskat kan worden.

Geboren op: 04-07-2021

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Kapitein Haak

Kapitein Haak is één van de kittens die is geboren op 27 juli bij ons in de stichting bij moederpoes Meissie. Ze zorgt super goed voor haar kittens. Ze wast ze, houdt ze warm en geeft goed melk. Je begrijpt dat ze dus lekker groeien. Zodra ze rond gaan wandelen zullen we van elk kitten zien hoe hun karaktertjes zich gaan vormen. We zijn benieuwd hoe dit Peter Pan nestje opgroeit.

Geboren op: 27-07-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Tigerlilly

Tigerlilly is één van de kittens die is geboren op 27 juli bij ons in de stichting bij moederpoes Meissie. Ze zorgt super goed voor haar kittens. Ze wast ze, houdt ze warm en geeft goed melk. Je begrijpt dat ze dus lekker groeien. Zodra ze rond gaan wandelen zullen we van elk kitten zien hoe hun karaktertjes zich gaan vormen. We zijn benieuwd hoe dit Peter Pan nestje opgroeit.

Geboren op: 27-07-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Peter Pan

Peter Pan is één van de kittens die is geboren op 27 juli bij ons in de stichting bij moederpoes Meissie. Ze zorgt super goed voor haar kittens. Ze wast ze, houdt ze warm en geeft goed melk. Je begrijpt dat ze dus lekker groeien. Zodra ze rond gaan wandelen zullen we van elk kitten zien hoe hun karaktertjes zich gaan vormen. We zijn benieuwd hoe dit Peter Pan nestje opgroeit.

Geboren op: 27-07-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Vetje

Vetje is één van de kittens die is geboren op 27 juli bij ons in de stichting bij moederpoes Meissie. Ze zorgt super goed voor haar kittens. Ze wast ze, houdt ze warm en geeft goed melk. Je begrijpt dat ze dus lekker groeien. Zodra ze rond gaan wandelen zullen we van elk kitten zien hoe hun karaktertjes zich gaan vormen. We zijn benieuwd hoe dit Peter Pan nestje opgroeit.

Geboren op: 27-07-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Tinkerbel

Tinkerbel is één van de kittens die is geboren op 27 juli bij ons in de stichting bij moederpoes Meissie. Ze zorgt super goed voor haar kittens. Ze wast ze, houdt ze warm en geeft goed melk. Je begrijpt dat ze dus lekker groeien. Zodra ze rond gaan wandelen zullen we van elk kitten zien hoe hun karaktertjes zich gaan vormen. We zijn benieuwd hoe dit Peter Pan nestje opgroeit.

Geboren op: 27-07-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen via ons aanmeldingsformulier.

Vicky

Vicky is gevonden al enig kitten op straat. Ze was geschat op anderhalve maand bij binnenkomst en was nog maar 400 gram, veel te weinig dus! Zoals je begrijpt was Vicky meer een velletje met botjes dan een vrolijk kitten. Ze heeft een paar dagen bij een dierenarts gezeten, waar ze de nodige medische hulp kreeg en waar ze ontvlooid en ontwormd is. Ze bleek veel wormen in haar buik te hebben en dat was de reden is dat ze zo mager was. Alle wormen opgeruimd! Dus nu gaat al het eten wat ze eet, naar haar eigen lichaam toe! Ze eet eet als een wolf... Of eerder, als een tijger!

Geboren op: 29-05-2023

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Sarabi

Sarabi is met drie weken bij Kitten&Co gekomen met al haar vijf nestgenootjes nadat haar moeder was aangereden en helaas is overleden. De eigenaar van de moederpoes en kittens kon de zorg voor deze vijf kleintjes niet aan en heeft ze overgedragen aan ons. Het is ook niet niks! Ineens zes van die kleine hoopjes om de twee uur voeden! Gelukkig weten de gastgezinnen van Kitten&Co wat te doen en worden ze allemaal goed opgevangen. Lekker groeien, leren hoe je een grote kat wordt, en daarna tijd voor een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 23-06-2023

Geslacht: Poes

Status: Beschikbaar. Interesse? Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in. Sarabi verhuisd graag met Pumbaa.

Pumbaa

Pumbaa is met drie weken bij Kitten&Co gekomen met al zijn vijf nestgenootjes nadat zijn moeder was aangereden en helaas is overleden. De eigenaar van de moederpoes en kittens kon de zorg voor deze vijf kleintjes niet aan en heeft ze overgedragen aan ons. Het is ook niet niks! Ineens zes van die kleine hoopjes om de twee uur voeden! Gelukkig weten de gastgezinnen van Kitten&Co wat te doen en worden ze allemaal goed opgevangen. Lekker groeien, leren hoe je een grote kat wordt, en daarna tijd voor een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 23-06-2023

Geslacht: Kater

Status: Beschikbaar. Interesse? Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in. Pumbaa verhuisd graag met Sarabi.

Shenzi

Shenzi is met drie weken bij Kitten&Co gekomen met al haar vijf nestgenootjes nadat haar moeder was aangereden en helaas is overleden. De eigenaar van de moederpoes en kittens kon de zorg voor deze vijf kleintjes niet aan en heeft ze overgedragen aan ons. Het is ook niet niks! Ineens zes van die kleine hoopjes om de twee uur voeden! Gelukkig weten de gastgezinnen van Kitten&Co wat te doen en worden ze allemaal goed opgevangen. Lekker groeien, leren hoe je een grote kat wordt, en daarna tijd voor een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 23-06-2023

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Zazoe

Zazoe is met drie weken bij Kitten&Co gekomen met al haar vijf nestgenootjes nadat haar moeder was aangereden en helaas is overleden. De eigenaar van de moederpoes en kittens kon de zorg voor deze vijf kleintjes niet aan en heeft ze overgedragen aan ons. Het is ook niet niks! Ineens zes van die kleine hoopjes om de twee uur voeden! Gelukkig weten de gastgezinnen van Kitten&Co wat te doen en worden ze allemaal goed opgevangen. Lekker groeien, leren hoe je een grote kat wordt, en daarna tijd voor een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 23-06-2023

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Timon

Timon is met drie weken bij Kitten&Co gekomen met al zijn vijf nestgenootjes nadat zijn moeder was aangereden en helaas is overleden. De eigenaar van de moederpoes en kittens kon de zorg voor deze vijf kleintjes niet aan en heeft ze overgedragen aan ons. Het is ook niet niks! Ineens zes van die kleine hoopjes om de twee uur voeden! Gelukkig weten de gastgezinnen van Kitten&Co wat te doen en worden ze allemaal goed opgevangen. Lekker groeien, leren hoe je een grote kat wordt, en daarna tijd voor een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 23-06-2023

Geslacht: Kater

Status: Gereserveerd

Nala

Nala is met drie weken bij Kitten&Co gekomen met al haar vijf nestgenootjes nadat haar moeder was aangereden en helaas is overleden. De eigenaar van de moederpoes en kittens kon de zorg voor deze vijf kleintjes niet aan en heeft ze overgedragen aan ons. Het is ook niet niks! Ineens zes van die kleine hoopjes om de twee uur voeden! Gelukkig weten de gastgezinnen van Kitten&Co wat te doen en worden ze allemaal goed opgevangen. Lekker groeien, leren hoe je een grote kat wordt, en daarna tijd voor een nieuw furr-ever thuis!

Geboren op: 23-06-2023

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Maya

Maya is als een te klein kittentje door mensen aangeschaft om een grote kater gezelschap te houden. Maar Maya was nog maar klein en de kater was heel groot. Met heel veel pijn in het hart is zij aan ons afgestaan. Bij ons krijgt ze de tijd om wat groter te groeien en verder te socialiseren met de andere kittens. Maya vind het heerlijk bij de andere kittens en ze heeft een fijne vriendschap gesloten met Vicky.

Geboren op: 12-06-2023

Geslacht: Poes

Status: Gereserveerd

Dollar

Dollar is bij de dierenarts binnengekomen met een nare breuk in zijn achterpoot. Helaas hadden de eigenaren niet de financiële middelen voor de broodnodige medische zorg en hebben ze de keuze gemaakt Dollar af te staan. Dollar is inmiddels geopereerd en heeft alles goed doorstaan. Nu nog een flinke tijd bench-rust zodat zijn poot goed kan genezen. Het is even vervelend, maar even volhouden en daarna kan hij weer lekker spelen, rondrennen en doen wat deze knappe kater wil doen. Dollar is ondanks de pijn een heerlijke knuffelbeer en aandachtsvrager. Hij is altijd in voor een fijn gesprek en praat dan vrolijk terug. En zeg nou zelf, kijk de foto dan! Wat een prachtig ventje!

Geboren op: 13-04-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Ketchup

Ketchup is gevonden door een kattenoppas. Zij paste op, op twee poezen, en vond dit kleintje midden in de kamer. De twee poezen des huizes wilden niets met dit schreeuwende kleintje te maken hebben. Via de dierenarts, die haar doorverwees naar ons, is Ketchup hier binnen gekomen. Gauw in de couveuse, lekker warm worden! Daarna de eerste melk erin, huppakee, de eerste grammetjes eraan. Ketchup heeft nog een lange weg te gaan. Maar hij drinkt goed. Dat is al een heel goed vooruitzicht!

Geboren op: 23-08-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Smokey (Moederpoes)

Smokey is binnengekomen na een hulpvraag van de oude eigenaar. De plek waar de poezen verbleven was helaas niet geschikt voor kittens en hun moeder. De kittens van Smokey en Smokey zelf zaten onder de vlooien, want lijdt tot bloedarmoede waar katten zich erg naar van gaan voelen. Gelukkig, na een paar wasbeurten en kambeurten zijn ze vrij van vlooien en kunnen hun lichaampjes herstellen. Smokey krijgt nu de juiste voeding en is zo tot rust gekomen dat ze haar kittens weer kan verzorgen, iets wat ze graag doet. Nog eventjes en deze lieve dame kan ook op zoek naar een furr-ever thuis. Maar eerst nog even de kleintjes laten opgroeien en meer herstellen.

Geboren op: 01-01-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Bandit

Bandit is binnengekomen na een hulpvraag van de oude eigenaar. De plek waar de poezen verbleven was helaas niet geschikt voor deze kittens en hun moeder. Bandit, Boefje en hun moeder zaten onder met vlooien, want lijdt tot bloedarmoede waar katten zich erg naar van gaan voelen. Bandit kwam binnen met een bleke neus en was erg futloos. Gelukkig, na een paar wasbeurten en kambeurten zijn ze vrij van vlooien en kunnen hun lichaampjes herstellen. Dankzij de juiste (medische) zorg voor dit gezinnetje, klimt Bandit langzaam weer op en begint weer te spelen. Nog eventjes en Bandit kan op zoek naar een eigen thuis.

Geboren op: 16-07-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Boefje

Boefje is binnengekomen na een hulpvraag van de oude eigenaar. De plek waar de poezen verbleven was helaas niet geschikt voor deze kittens en hun moeder. Boefje, Bandit en hun moeder zaten onder met vlooien, want lijdt tot bloedarmoede waar katten zich erg naar van gaan voelen. Boefje kwam binnen met een bleke neus en was erg futloos. Gelukkig, na een paar wasbeurten en kambeurten zijn ze vrij van vlooien en kunnen hun lichaampjes herstellen. Dankzij de juiste (medische) zorg voor dit gezinnetje, klimt Boefje langzaam weer op en begint weer te spelen. Nog eventjes en Boefje kan op zoek naar een eigen thuis.

Geboren op: 16-07-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Antenna (Moederpoes)

Antenna had wat hulp nodig. Ze heeft vier kittens gekregen en de zorg voor haar ging niet zoals fijn zou zijn voor haar en haar kittens. Gelukkig heeft een tijdelijk gastgezin kunnen helpen en verblijft Antenna en haar vier kittens nu onder de paraplu van Kitten&Co. Hierdoor krijgen ze de zorg die ze nodig hebben. Antenna is bijgekomen van de verhuizing en veranderingen en zorgt goed voor haar kittens.

Geboren op: nog even onbekend

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Kokkie

Kokkie is een van de kittens van moeder Antenna. Moeder Antenna had even wat hulp nodig en wij werde gebeld. Helaas kregen Kokkie, zijn broertjes, zusjes en moederpoes niet de juiste zorg en werden ze opgevangen in een tijdelijk gastgezin van Kitten&Co. Ze krijgen nu alle (medische) zorg die ze nodig hebben en inmiddels zijn ze bijgekomen van de verhuizing. De kittens spelen al weer lekker en moeder zorgt goed voor ze. Zo komt alles weer op zijn pootjes terecht!

Geboren op: 23-07-2023

Geslacht: Nog even onbekend.

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Jax

Jax is een van de kittens van moeder Antenna. Moeder Antenna had even wat hulp nodig en wij werde gebeld. Helaas kregen Jax, zijn broertjes, zusjes en moederpoes niet de juiste zorg en werden ze opgevangen in een tijdelijk gastgezin van Kitten&Co. Ze krijgen nu alle (medische) zorg die ze nodig hebben en inmiddels zijn ze bijgekomen van de verhuizing. De kittens spelen al weer lekker en moeder zorgt goed voor ze. Zo komt alles weer op zijn pootjes terecht!

Geboren op: 23-07-2023

Geslacht: Nog even onbekend.

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Jansen

Kokkie is een van de kittens van moeder Antenna. Moeder Antenna had even wat hulp nodig en wij werde gebeld. Helaas kregen Kokkie, zijn broertjes, zusjes en moederpoes niet de juiste zorg en werden ze opgevangen in een tijdelijk gastgezin van Kitten&Co. Ze krijgen nu alle (medische) zorg die ze nodig hebben en inmiddels zijn ze bijgekomen van de verhuizing. De kittens spelen al weer lekker en moeder zorgt goed voor ze. Zo komt alles weer op zijn pootjes terecht!

Geboren op: 23-07-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Janssen

Kokkie is een van de kittens van moeder Antenna. Moeder Antenna had even wat hulp nodig en wij werde gebeld. Helaas kregen Kokkie, zijn broertjes, zusjes en moederpoes niet de juiste zorg en werden ze opgevangen in een tijdelijk gastgezin van Kitten&Co. Ze krijgen nu alle (medische) zorg die ze nodig hebben en inmiddels zijn ze bijgekomen van de verhuizing. De kittens spelen al weer lekker en moeder zorgt goed voor ze. Zo komt alles weer op zijn pootjes terecht!

Geboren op: 23-07-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Maggie (moederpoes)

Maggie is binnengekomen na een melding van een bezorgde buurvrouw. De kat van de buurman had kittens gekregen en kregen jammer genoeg niet de zorg die ze nodig hadden. Kitten&Co is langs gegaan en heeft één kitten en moederpoes overgedragen gekregen van buurman. Voor de rest van het nestje waren we helaas te laat. Maggie en haar kitten bleken onder de vlooien te zitten. Maggie was erg bleek en wat futloos. Gelukkig is ze een volwassen kat en waren we op tijd. Maggie krijgt nu alle zorg die ze nodig heeft en vooral rust om bij te komen van alles. Ze krijgt ook de tijd om te leren dat mensen eigenlijk heel gezellig zijn. Daarna ligt er een prachtige toekomst voor haar in het verschiet als een knuffelige huiskat.

Geboren op: nog even onbekend

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Ravi

Ravi werd al een tijdje gezien in een bosschage en een van onze super gastgezinnen ging op zoektocht. Met behulp van een vangkooi is Ravi gevangen. Hij wist nog helemaal niet wat hij aan moest met mensen. Waar hij wel blij mee was, was eten! Aan zijn ontlasting konden we zien dat hij leefde op gras. Zo bang als hij was heeft Ravi zich ontwikkeld als een zelfverzekerd mannetje welke gek is op spelen. Hij kan het erg goed vinden met de aanwezige katten des huizes en met zijn mede pleegkittens. Ravi is zelfs een fantastische hulp voor zijn mede kittens! Hij voorziet zorgzaam in elke behoefte van de overige pleegkittens. Hij stelt ze gerust, verzorgd ze, geeft ze zelfvertrouwen en speelt met ze. Neemt ze echt onder zijn hoede zonder zich op te dringen. Wat een geweldig ventje, hij is echt de veilige grote broer. Hij is inmiddels ook reuze blij met een kroel en dan slaat zijn motortje hard aan.

Geboren op: 02-06-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Ronja

Ronja is binnengekomen na een melding van een bezorgde buurvrouw. De kat van de buurman had kittens gekregen en kregen jammer genoeg niet de zorg die ze nodig hadden. Kitten&Co is langs gegaan en heeft één kitten en moederpoes overgedragen gekregen van buurman. Voor de rest van het nestje waren we helaas te laat. Ronja en haar moeder bleken onder de vlooien te zitten. Ronja was erg bleek, futloos en slap. Ronja bleek 9 weken te zijn bij binnenkomst, ze heeft snel hulp gekregen en we waren gelukkig net op tijd. Zo veel vlooien kan een klein kittenlijfje niet aan. Onderhuidse vochtinjecties, vitamine B12, multivitamine, dwangvoeding en natuurlijk ontvlooien waren een noodzaak. Ronja knapt elke dag zienderogen op. Ze heeft vanwege haar ernstige bloedarmoede nog een lange weg te gaan naar herstel. Maar ze doet het geweldig, ze is super aanhankelijk!

Geboren op: 20-06-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Harvey

Een moederpoes uit Breezand besloot haar kittens te krijgen in de omheining van een elektriciteitshuisje. Moederpoes Harper is een geweldige moederpoes. Ze sleepte ze heen en weer, in de tuin van de buren, weer terug naar het terrein van de eigenaar zodat haar kittens de beste plekjes hadden om veilig te spelen. Maar op een gegeven moment heeft moederpoes wel wat hulp nodig, ontvlooien, ontwormen, neutraliseren, dat kan een moederpoes niet. Ook is het fijn als de kittens niet wild opgroeien en de voordelen van vriendschappen met mensen leren ontdekken. Lekkere snacks, een warme schoot, veel knuffels en elke dag een bakje vol eten. Drie van de kittens van moederpoes Harper zijn bij Kitten&Co terecht gekomen. Moederpoes en de twee laatste kittens die gevangen zijn, zijn opgevangen door Stichting Zwerfdier Alkmaar.

Geboren op: 22-07-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Hera

Een moederpoes uit Breezand besloot haar kittens te krijgen in de omheining van een elektriciteitshuisje. Moederpoes Harper is een geweldige moederpoes. Ze sleepte ze heen en weer, in de tuin van de buren, weer terug naar het terrein van de eigenaar zodat haar kittens de beste plekjes hadden om veilig te spelen. Maar op een gegeven moment heeft moederpoes wel wat hulp nodig, ontvlooien, ontwormen, neutraliseren, dat kan een moederpoes niet. Ook is het fijn als de kittens niet wild opgroeien en de voordelen van vriendschappen met mensen leren ontdekken. Lekkere snacks, een warme schoot, veel knuffels en elke dag een bakje vol eten. Drie van de kittens van moederpoes Harper zijn bij Kitten&Co terecht gekomen. Moederpoes en de twee laatste kittens die gevangen zijn, zijn opgevangen door Stichting Zwerfdier Alkmaar.

Geboren op: 22-07-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Harper

Een moederpoes uit Breezand besloot haar kittens te krijgen in de omheining van een elektriciteitshuisje. Moederpoes Harper is een geweldige moederpoes. Ze sleepte ze heen en weer, in de tuin van de buren, weer terug naar het terrein van de eigenaar zodat haar kittens de beste plekjes hadden om veilig te spelen. Maar op een gegeven moment heeft moederpoes wel wat hulp nodig, ontvlooien, ontwormen, neutraliseren, dat kan een moederpoes niet. Ook is het fijn als de kittens niet wild opgroeien en de voordelen van vriendschappen met mensen leren ontdekken. Lekkere snacks, een warme schoot, veel knuffels en elke dag een bakje vol eten. Drie van de kittens van moederpoes Harper zijn bij Kitten&Co terecht gekomen. Moederpoes en de twee laatste kittens die gevangen zijn, zijn opgevangen door Stichting Zwerfdier Alkmaar.

Geboren op: 22-07-2023

Geslacht: Kater

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Piccalilly

Piccalilly kwam binnen bij een dierenkliniek samen met moeder en haar nestgenootjes. Helaas was moederpoes te ziek om voor haar jongen te zorgen en werden ze uit elkaar gehaald zodat de dierenarts zich volledig kon storten op de moederpoes om haar in leven te houden. De kittens werden opgehaald door één van onze chauffeurs die kittens ophalen en naar de juiste adressen brengen. Omdat moeder zo ziek was, hadden de kittens nog geen melk gehad en was hun temperatuur inmiddels zo laag dat deze niet meer te meten was. Het gastgezin dat acute kittenzorg geeft, heeft keihard gewerkt, dag en nacht, maar helaas heeft alleen Piccalilly het overleefd. We houden onze vingers en tenen gekruist dat Piccalilly het vol houdt en daarna kan opgroeien tot een lieve grote huispoes met personeel dat gek op haar is.

Geboren op: 18-09-2023

Geslacht: Poes

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.


De Klevertjes van Kitten&Co
Adoptie op afstand

Sommige kittens hebben iets langer de tijd nodig om te herstellen van een snotneus of een gebroken pootje. Daarom blijven deze kittens langer bij ons in de Stichting kleven om helemaal beter te worden. Van deze kittens is er een groepje dat nog langer of zelfs hun hele leven bij ons blijft kleven omdat ze langdurig of hun hele leven medische zorg nodig hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan katjes met epilepsie of chronische snottenbellen.

Hier ziet u de kittens die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Bent u gek van katten, maar lukt het vanwege of bijvoorbeeld werk of allergie niet om een fluwelen viervoeter in huis te nemen? Denk dan aan adopteren op afstand! Stuur een mail naar Kitten&Co met onderwerp “Adoptie op afstand” en welk kitten u wilt ondersteunen met een maandelijks bedrag van uw keuze.

Hieronder zie je een selectie van alle kittens die we de afgelopen jaren hebben opgevangen. Deze kittens hebben al een thuis gevonden