Hier vindt u de kittens die op dit moment in onze Stichting verblijven. Sommige komen net binnenwandelen en hebben dus nog even tijd nodig, anderen staat al te trappelen om naar een nieuw furr-ever home te vertrekken. Als kittens bij ons verhuizen zijn ze allemaal gechipt, ontvlooit, ontwormd en gecastreerd (tenzij anders vermeld vanwege bijvoorbeeld medische redenen) dus helemaal klaar voor één jaar!
Heeft u interesse in een kitten of meerdere kittens uit onderstaande lijst? Maak dan gebruik van ons aanmeldingsformulier en geef aan in welk kitten u interesse heeft.

Wij raden aan om kittens of jonge katten niet alleen in huis te nemen. Wij plaatsen ze samen of we plaatsen kittens in een nieuw thuis waar al (jonge) kat(ten) aanwezig zijn. Wilt u een combinatie maken met twee of meer kittens uit onze kittenlijst? Check dan bij welk gastgezin ze zitten, zo kunt u zien of de kittens samen zijn opgegroeid en daardoor al een hechte band hebben.

Er wordt contact met u opgenomen als er een match is. De kittens zijn voor u te ontmoeten en later op te halen bij onze gastgezinnen thuis. De gastgezinnen zijn verspreid over Noord-Holland. 

Diva

We willen u voorstellen aan Diva. Diva komt van een boerderij, samen met haar zusje Roxy. Diva is nog erg bang, met een hengeltje spelen vindt ze erg leuk en snoepjes komt ze ook al halen. Maar aaien is nog even een stapje te ver. Diva heeft nog tijd nodig om verder gesocialiseerd te worden. Diva wordt opgevangen door Miranda, een nieuw gastgezin, en zij zet zich voor de volle 100% in om Diva te leren dat mensen eigenlijk hartstikke leuk zijn! In dit gastgezin lopen nog meer kittens rond waarvan Diva ook kan leren. Kortom, met Diva komt alles wel goed, ze heeft alleen tijd nodig.

Geboren op: 02-06-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Miranda

Status: Beschikbaar. Interesse? Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Chanel

Het gebeurt helaas ook wel eens, dat we een kitten terugkrijgen. Hoewel we onze adoptanten heel zorgvuldig uitkiezen, om dit zo min mogelijk te laten gebeuren. Chanel ervaarde erg veel stress, omdat de kat die er al woonde erg veel moeite met haar had. Er is besloten dat het voor de kat en voor Chanel beter is, als we voor haar een ander huisje zoeken. Chanel is een heel lief kitten, die bij Josien goed meedraait tussen haar eigen katten. Als je Chanel rustig benaderd, dan kan je lekker met haar kroelen. Ook zoekt zij wel toenadering, maar vindt het soms nog wel spannend. Chanel is geen schootkatje, wel komt ze graag bij je in de buurt liggen of bij je voeten. Maar wat niet is kan misschien nog wel komen, zodra ze zich veilig voelt. Chanel zoekt een niet te druk huisje, als binnenkat met een fijn afgesloten balkon of met een tuin met een veilige omgeving, voor in de toekomst.
Chanel wil wel graag een speelkameraadje. We gaan eerst kijken tussen onze vele aanmeldingen of daar een leuk huisje voor Chanel tussen zit. Chanel kan verhuizen rond 9 maart. 

Geboren op: 19-09-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Josien

Status: Beschikbaar. Interesse? Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Noa

Noa is bij ons gekomen door een boer die contact heeft gezocht met Kitten&Co. Er bleken meerdere nestjes met kittens in zijn schuren te lopen en hij kon wel wat hulp gebruiken. Er word regelmatig een bezoek gebracht om weer te proberen om wat kittens te vangen en mee te nemen. Inmiddels zijn er een flink aantal gevangen en Noa is er één van. Ze wist even niet wat haar overkwam maar inmiddels leert ze dat mensen eigenlijk wel mee vallen en dat ze erg lekker eten hebben. Noa komt er wel!

Geboren op: 07-08-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Miranda

Status: Gereserveerd

Levi

Levi is bij ons gekomen door een boer die contact heeft gezocht met Kitten&Co. Er bleken meerdere nestjes met kittens in zijn schuren te lopen en hij kon wel wat hulp gebruiken. Er word regelmatig een bezoek gebracht om weer te proberen om wat kittens te vangen en mee te nemen. Inmiddels zijn er een flink aantal gevangen en Levi is er één van. Hij wist even niet wat hem overkwam maar inmiddels leert hij dat mensen eigenlijk wel mee vallen en dat ze erg lekker eten hebben. Levi komt er wel!

Geboren op: 07-08-2023

Geslacht: Kater

Gastgezin: Miranda

Status: Gereserveerd

Spider

Spider is gevonden op straat. Inmiddels is ze liefdevol opgenomen door een van onze gastgezinnen waardoor ze lekker bij kan komen van haar avontuur. Spider had wat medische zorg nodig en ze krijgt op moment van schrijven nog wat onderzoeken voor haar buik. Haar darmpjes rommelen nog wat. Spider is een ondernemend en ondeugend dametje. Aaien en knuffelen in de krabpaal vind ze heerlijk. Oppakken houdt ze niet zo van en ze is niet echt een schootkatje. Maar laat dat je niet tegenhouden, Spider vult je huis met veel humor en gelach. Ze is een allemansvriend met andere katten, dus verhuizen naar een nieuw thuis waar al andere (sociale) katten rondlopen vind Madame Spider niet erg.

Geboren op: 22-08-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Linda

Status: Nog niet beschikbaar. Wel al interesse? Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Ravi

Ravi werd al een tijdje gezien in een bosschage en een van onze super gastgezinnen ging op zoektocht. Met behulp van een vangkooi is Ravi gevangen. Hij wist nog helemaal niet wat hij aan moest met mensen. Waar hij wel blij mee was, was eten! Aan zijn ontlasting konden we zien dat hij leefde op gras. Zo bang als hij was heeft Ravi zich ontwikkeld als een zelfverzekerd mannetje welke gek is op spelen. Hij kan het erg goed vinden met de aanwezige katten des huizes en met zijn mede pleegkittens. Ravi is zelfs een fantastische hulp voor zijn mede kittens! Hij voorziet zorgzaam in elke behoefte van de overige pleegkittens. Hij stelt ze gerust, verzorgd ze, geeft ze zelfvertrouwen en speelt met ze. Neemt ze echt onder zijn hoede zonder zich op te dringen. Wat een geweldig ventje, hij is echt de veilige grote broer. Hij is inmiddels ook reuze blij met een kroel en dan slaat zijn motortje hard aan. Ravi is voorlopig nog niet beschikbaar omdat hij een langdurige zorg krijgt om te herstellen van FIP.

Geboren op: 02-06-2023

Geslacht: Kater

Gastgezin: Debby

Status: Nog niet beschikbaar. Interesse kunt u altijd tonen! Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Pistache

We kregen een melding over een flinke groep kittens die langs de weg waren gezien. Nadat wij poolshoogte zijn gaan nemen, bleken er inderdaad veel kittens te lopen van verschillende leeftijden en helaas niet gezond. Pistache was er één van en kon wel wat medische hulp gebruiken. Ze had ondergewicht en was aan de diarree. Dat helpt niet als je groot moet groeien. Inmiddels is Pistache veilig bij een van onze gastgezinnen, warm en droog en eet haar buikje lekker vol.

Geboren op: geschat 05-09-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Petra

Status: Nog niet beschikbaar. Wel al interesse? Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Nootje

Nootje kwam van de andere kant van ons land. Haar mama is overleden en zelf eten lukte niet goed. Haar baasje deed erg haar best om er voldoende voeding in te krijgen. Maar ondanks ondersteuning van ons, bleef dit kleine moppie keer op keer in een hypo vervallen. Haar bloedsuiker bleef te laag. Of er andere oorzaken bij zaten was niet helemaal duidelijk. Behalve dan dat ze ook last heeft van diarree. Haar lichaamsgewicht was feitelijk prima. Haar baasje werd er wanhopig van. Wat natuurlijk te begrijpen is. Dus is dit kleine kittentje door ons opgehaald en mocht zij als eerste zorgenkindje in onze splinternieuwe couveuse verblijven. Met extra zuurstof en warmte knapte zij al snel op. Ze eet goed, ze komt netjes aan en ze heeft geen hypo’s gekregen nog. Af en toe mag ze de benen even strekken om te spelen en de wereld buiten haar ruimteschip te verkennen. Pittig Nootje hoor!

Geboren op: 28-10-2023

Geslacht: Poes

Gastgezin: Petra

Status: Nog niet beschikbaar. Wel al interesse? Vul vrijblijvend ons aanmeldingsformulier in.

Saartje

Mamapoes Saartje kwam 29 december via Stichting Charlotte’s Angels en Stichting Flappus Zwolle bij ons binnen vanuit een schrijnende situatie. We hoopten dat ze nog even tijd zou hebben om te kunnen acclimatiseren. Maar op 1 januari was het ineens toch tijd. Binnen no time werden er 3 kittens geboren, even later kwamen er nog 2 achteraan. Mamma Saartje doet het heel erg goed. De kittens groeien goed bij haar. Ze heeft haar draai gevonden bij gastgezin Karin waar ze heerlijk vertroeteld wordt. 

Geboren op: nog even onbekend.

Geslacht: Poes

Gastgezin: Karin

Status: Gereserveerd

Juultje

Juultje is een van de kittens die als eerste geboren werd in het kittenjaar 2024! Haar moeder Saartje kwam uit een schrijnende situatie waar Stichting Charlottes Angels en Stichting Flappus Zwolle hulp boden. Wij hebben twee katten uit deze situatie op kunnen vangen. Voor Juultje geld op moment van schrijven alleen nog slapen, drinken, slapen, drinken... En zo hoort het. Lekker warm opgevangen door gastgezin Karin. Juultje gaat een grote meid worden! Dat is zeker! 

Geboren op: 01-01-2024

Geslacht: Poes

Gastgezin: Karin

Status: Nog niet beschikbaar! We hebben een aanmeldingsstop voor Juultje. Kijk verder in de lijst voor andere leuke kittens. 

Jackie

Jackie is een van de kittens die als eerste geboren werd in het kittenjaar 2024! Haar moeder Saartje kwam uit een schrijnende situatie waar Stichting Charlottes Angels en Stichting Flappus Zwolle hulp boden. Wij hebben twee katten uit deze situatie op kunnen vangen. Voor Jackie geld op moment van schrijven alleen nog slapen, drinken, slapen, drinken... En zo hoort het. Lekker warm opgevangen door gastgezin Karin. Jackie gaat een grote meid worden! Dat is zeker!

Geboren op: 01-01-2024

Geslacht: Poes

Gastgezin: Karin

Status: Nog niet beschikbaar! We hebben een aanmeldingsstop voor Jackie. Kijk verder in de lijst voor andere leuke kittens. 

Josje

Josje is een van de kittens die als eerste geboren werd in het kittenjaar 2024! Haar moeder Saartje kwam uit een schrijnende situatie waar Stichting Charlottes Angels en Stichting Flappus Zwolle hulp boden. Wij hebben twee katten uit deze situatie op kunnen vangen. Voor Josje geld op moment van schrijven alleen nog slapen, drinken, slapen, drinken... En zo hoort het. Lekker warm opgevangen door gastgezin Karin. Josje gaat een grote meid worden! Dat is zeker!

Geboren op: 01-01-2024

Geslacht: Poes

Gastgezin: Karin

Status: Nog niet beschikbaar! We hebben een aanmeldingsstop voor Josje. Kijk verder in de lijst voor andere leuke kittens. 

Nila

Nila is een van de kittens die als eerste geboren werd in het kittenjaar 2024! Haar moeder Saartje kwam uit een schrijnende situatie waar Stichting Charlottes Angels en Stichting Flappus Zwolle hulp boden. Wij hebben twee katten uit deze situatie op kunnen vangen. Voor Nila geld op moment van schrijven alleen nog slapen, drinken, slapen, drinken... En zo hoort het. Lekker warm opgevangen door gastgezin Karin. Nila gaat een grote meid worden! Dat is zeker!

Geboren op: 01-01-2024

Geslacht: Poes

Gastgezin: Karin

Status: Nog niet beschikbaar! We hebben een aanmeldingsstop voor Nila. Kijk verder in de lijst voor andere leuke kittens. 

Oliver

Oliver is een van de kittens die als eerste geboren werd in het kittenjaar 2024! Zijn moeder Saartje kwam uit een schrijnende situatie waar Stichting Charlottes Angels en Stichting Flappus Zwolle hulp boden. Wij hebben twee katten uit deze situatie op kunnen vangen. Voor Jessie geld op moment van schrijven alleen nog slapen, drinken, slapen, drinken... En zo hoort het. Lekker warm opgevangen door gastgezin Karin. Oliver gaat een mooie kater worden! Dat is zeker!

Geboren op: 01-01-2024

Geslacht: Kater

Gastgezin: Karin

Status: Nog niet beschikbaar! We hebben een aanmeldingsstop voor Oliver. Kijk verder in de lijst voor andere leuke kittens. 


De Klevertjes van Kitten&Co
Adoptie op afstand

Sommige kittens hebben iets langer de tijd nodig om te herstellen van een snotneus of een gebroken pootje. Daarom blijven deze kittens langer bij ons in de Stichting kleven om helemaal beter te worden. Van deze kittens is er een groepje dat nog langer of zelfs hun hele leven bij ons blijft kleven omdat ze langdurig of hun hele leven medische zorg nodig hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan katjes met epilepsie of chronische snottenbellen.

Hier ziet u de kittens die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Bent u gek van katten, maar lukt het vanwege of bijvoorbeeld werk of allergie niet om een fluwelen viervoeter in huis te nemen? Denk dan aan adopteren op afstand! Stuur een mail naar Kitten&Co met onderwerp “Adoptie op afstand” en welk kitten u wilt ondersteunen met een maandelijks bedrag van uw keuze.