Hier vind je de kittens die op dit moment in onze Stichting verblijven. Sommige komen net binnenwandelen en hebben dus nog even tijd nodig, anderen staat al te trappelen om naar een nieuw furr-ever home te vertrekken. Kijk eens rustig rond. Als kittens bij ons verhuizen zijn ze allemaal gechipt, ontvlooit, ontwormd en gecastreerd (tenzij anders vermeld vanwege bijvoorbeeld medische redenen) dus helemaal klaar voor één jaar!
Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van het adoptieformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Stitch

Stitch is bij de Stichting gekomen omdat de vorige eigenaren niet meer goed voor Stitch konden zorgen. Stitch was een klein zorgenkindje. Je kunt de eerste verhalen nog teruglezen op onze Facebookpagina.

Ze kwam bij ons met een flinke groeiachterstand. Ze is slechtziend, ze heeft het "Swimmers Syndrome" gehad en daarbij had zij ook nog een "Flattened Chest". Op 6 september was er een operatie gepland voor haar borstkas die wijder gemaakt zou moeten worden. Maar onlangs kregen we te horen, nadat er nieuwe foto's waren gemaakt, dat Stitch haar borstkas zo goed groeit, dat ze niet geopereerd hoeft te worden. Helemaal geweldig! Het enige wat blijvend is, is haar slechtziendheid. Maar ze redt zich heel goed en ze weet niet beter. Momenteel kampt Stitch met epileptische aanvallen. We zijn met haar onder controle van de dierenarts. Ze krijgt bij ons alle (medische) zorg die ze nodig heeft.

Geboren op: 05-05-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik moet nog even bijkomen hoor...

Pearl

En daar kwam een melding binnen van twee verwilderde kittens, gevonden in Schellinkhout. Deze twee kittens konden wel wat hulp gebruiken en zo kwam ze bij ons binnen in de stichting. Pearl voelt zich niet echt lekker en eet niet zo goed. Natuurlijk krijgt zij bij ons alle medische hulp die ze nodig heeft. Nu is duidelijk dat Pearl last heeft van longworm! We zetten alle zeilen bij zodat Pearl zich weer snel goed voelt. Ondanks dat ze zich niet zo lekker voelt, is ze nog steeds een enorme knuffel. Nog eventjes bijkomen en dan kan Pearl verhuizen om een prachtig leven te beginnen als knuffelpoes!

Geboren op: geschat 02-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor!

Jam

En daar kwam een melding binnen van twee verwilderde kittens, gevonden in Schellinkhout. Deze twee kittens konden wel wat (medische) hulp gebruiken en zo kwamen ze bij ons binnen in de stichting. Jam voelde zich niet helemaal lekker en nu blijkt dat ze longworm heeft. We zetten alle zeilen bij om ervoor te zorgen dat Jam zich weer goed gaat voelen. Een van onze super gastgezinnen ontfermen zich nu over Jam en Pearl. Zo helpen we ze er weer helemaal bovenop! 

Geboren op: geschat 02-07-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor!

Dakota

Dakota werd samen met haar broertje buiten gevonden door een hond op de dag van haar geboorte. De vinder heeft ze overgedragen aan St Zwerfdier Alkmaar, haar broertje was helaas ernstig verzwakt en heeft het niet gehaald. Na enkele dagen in het gastgezin van St Zwerfdier kreeg Dakota last van een ernstige darminfectie, hierdoor stopte ze geheel met drinken en ging snel achteruit. Kitten&Co heeft haar overgenomen. Met dubbele antibiotica en sondevoeding stopte het afvallen en de ernstige diarree.
Dakota loopt ver achter, het blijft nog een spannende periode en ze heeft nog een lange weg te gaan. Bij ons zal ze alle (medische) gespecialiseerde zorg krijgen die ze nodig heeft. Inmiddels is duidelijk dat Dakota dwerggroei heeft.

Geboren op: 26-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor...

Kwik

Kwik is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons binnen de Stichting. De moeder van deze zes kreeg een ongelukje en door alle stress kon ze haar kittens niet meer verzorgen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Ze zijn nog erg jong, dus ze hebben nog even te gaan voordat ze uitgeplaatst kunnen worden. Heeft u wel interesse in één van deze kittens? Een adoptieformulier invullen mag altijd om u op te geven voor één (liever twee) van deze kittens. Voor nu eerst nog even lekker de buik vol drinken en groot worden!

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Ik ben mijn koffer aan het pakken om te gaan verhuizen! Ik verhuis graag samen met mijn broertje Kwak. Heeft u interesse in mij? Vul het adoptieformulier in! 

Kwak

Kwak is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons binnen de Stichting. De moeder van deze zes kreeg een ongelukje en door alle stress kon ze haar kittens niet meer verzorgen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Het gaat inmiddels erg goed met de Duckstad kittens! Ze zijn bijna klaar om te vertrekken en iemand het huis op stelten te zetten...

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Ik ben mijn koffer aan het pakken om te gaan verhuizen! Ik verhuis graag samen met mijn broertje Kwik. Heeft u interesse in mij? Vul het adoptieformulier in!  

Kwek

Kwek is samen met zijn nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons binnen de Stichting. De moeder van deze zes kreeg een ongelukje en door alle stress kon ze haar kittens niet meer verzorgen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Het gaat inmiddels erg goed met de Duckstad kittens! Ze zijn bijna klaar om te vertrekken en iemand het huis op stelten te zetten... 

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Ik ben mijn koffer aan het pakken om te gaan verhuizen! Ik verhuis graag samen met mijn broertje Guus Geluk. Heeft u interesse in mij? Vul het adoptieformulier in!  

Guus Geluk

Leuk om te weten waar dit kitten zijn naam aan te danken heeft. Na een dagje mesten op het land zag een boer ineens iets wegkruipen op zijn veld. Hij besloot om toch maar even te gaan kijken en vond daar; Guus Geluk! Zo alleen op een boerenveld had dat ook heel anders kunnen aflopen! De boer heeft hem overgedragen aan de dierenambulance. Er is nog uitgekeken naar boertjes, zusjes of een mammapoes. Maar Guus bleek alleen te zijn. Guus zit nu bij de neefjes en nichtjes van Donald Duck hierboven, daar past hij goed tussen!

Geboren op: 29-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Ik ben mijn koffer aan het pakken om te gaan verhuizen! Ik verhuis graag samen met mijn broertje Kwek. Heeft u interesse in mij? Vul het adoptieformulier in!  

Juultje

Juultje is samen met haar nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons binnen de Stichting. De moeder van deze zes kreeg een ongelukje en door alle stress kon ze haar kittens niet meer verzorgen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Het gaat inmiddels erg goed met de Duckstad kittens! Ze zijn bijna klaar om te vertrekken en iemand het huis op stelten te zetten... 

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben mijn koffer aan het pakken om te gaan verhuizen! Heeft u interesse in mij? Vul het adoptieformulier in!  

Babetje 

Babetje is samen met haar nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons binnen de Stichting. De moeder van deze zes kreeg een ongelukje en door alle stress kon ze haar kittens niet meer verzorgen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Het gaat inmiddels erg goed met de Duckstad kittens! Ze zijn bijna klaar om te vertrekken en iemand het huis op stelten te zetten... 

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben mijn koffer aan het pakken om te gaan verhuizen! Heeft u interesse in mij? Vul het adoptieformulier in!  

Lizzy

Lizzy is samen met haar nestgenootjes (met zijn zessen) binnengekomen bij ons binnen de Stichting. De moeder van deze zes kreeg een ongelukje en door alle stress kon ze haar kittens niet meer verzorgen. De zes maken het erg goed en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Het gaat inmiddels erg goed met de Duckstad kittens! Ze zijn bijna klaar om te vertrekken en iemand het huis op stelten te zetten... 

Geboren op: 07-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben mijn koffer aan het pakken om te gaan verhuizen! Heeft u interesse in mij? Vul het adoptieformulier in!  

Spekkie

Dit zoete meisje is gevonden in een bos waar ze verwilderd rond liep. Met behulp van een vangkooi is ze gevangen en zo naar ons, binnen de Stichting gekomen. Ze wordt met alle liefde opgevangen door een van onze gastgezinnen. Hier kan ze leren dat mensen eigenlijk heel erg leuk zijn en dat er niets is om bang voor te zijn. We merken aan haar dat ze mensen wel gekend heeft, dus we krijgen af en toe al nieuwsgierige blikken van haar en ze komt langzaam los. Ook krijgt ze bij ons lekkere brokjes zodat ze niet meer hoeft na te denken wat ze nu weer bij elkaar zal moeten schooien om te kunnen eten. Zo krijgt ze de rust die ze nodig heeft om bij te komen van haar avontuur. Inmiddels ligt madame heerlijk op schoot te knorren van plezier.

Geboren op: 14-06-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben in overleg met mijn nieuwe personeel...

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes komt samen met zijn broertjes helemaal uit Engeland! Hoe kan dat nou zul je denken? Nou, moederpoes vond het een goed idee om een nest te maken in een vrachtwagen. Zo is ze met haar kittens op reis gegaan vanuit Engeland naar Urk. Moederpoes was natuurlijk erg geschrokken en nadat de deuren van de vrachtwagen open gingen, is ze er vandoor gegaan. Haar kittens zijn nu bij ons in de Stichting gekomen voor alle zorg die ze nodig hebben. Ze zijn erg jong, dus ze hebben nog even te gaan. Maar ze zijn warm en veilig bij een van onze super gastgezinnen!!

Geboren op: geschat 29-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor...

Charlie Chaplin

Charlie Chaplin komt samen met zijn broertjes helemaal uit Engeland! Hoe kan dat nou zul je denken? Nou, moederpoes vond het een goed idee om een nest te maken in een vrachtwagen. Zo is ze met haar kittens op reis gegaan vanuit Engeland naar Urk. Moederpoes was natuurlijk erg geschrokken en nadat de deuren van de vrachtwagen open gingen, is ze er vandoor gegaan. Haar kittens zijn nu bij ons in de Stichting gekomen voor alle zorg die ze nodig hebben. Ze zijn erg jong, dus ze hebben nog even te gaan. Maar ze zijn warm en veilig bij een van onze super gastgezinnen!!

Geboren op: geschat 29-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor...

James Bond

James Bond komt samen met zijn broertjes helemaal uit Engeland! Hoe kan dat nou zul je denken? Nou, moederpoes vond het een goed idee om een nest te maken in een vrachtwagen. Zo is ze met haar kittens op reis gegaan vanuit Engeland naar Urk. Moederpoes was natuurlijk erg geschrokken en nadat de deuren van de vrachtwagen open gingen, is ze er vandoor gegaan. Haar kittens zijn nu bij ons in de Stichting gekomen voor alle zorg die ze nodig hebben. Ze zijn erg jong, dus ze hebben nog even te gaan. Maar ze zijn warm en veilig bij een van onze super gastgezinnen!!

Geboren op: geschat 29-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor...

Bugs Bunny

Bugs Bunny heeft zijn naam te danken aan zijn overbeet. Hij is geboren in een nestje van vier kittens, maar helaas heeft alleen hij het overleefd. Bugs Bunny wordt nu liefdevol opgenomen in de Stichting en krijgt hier alle zorg die hij nodig heeft. We hopen dat we zijn moeder nog kunnen laten steriliseren. Maar voor nu gaat al onze aandacht naar dit mooie mannetje!

Geboren op: geschat 29-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor

Facebook

In het bamboe verstopt, vlak naast het water lag een nestje moederziel alleen. De moederpoes was in geen velden of wegen te bekennen. Het park ging zo sluiten en de kleintjes lagen naast het water. De kittens zijn in veiligheid gebracht en het proberen is nu om mama ook te pakken te krijgen. Helaas is dit tot nu toe nog niet gelukt. Misschien zeg je waarom laat je het niet zo, moeder komt waarschijnlijk weer terug. Helaas is het op deze locatie schering en inslag met moederpoezen en nestjes en zijn de kittens helaas soms erg ziek en overlijden vaak. Ook lagen de kittens naast het water en het zou niet de eerste keer zijn, dat een kitten verdrinkt. Facebook is één van een nestje van vier kittens die bij de Stichting is gebracht. We gaan goed voor ze zorgen! Alles komt goed!

Geboren op: geschat 29-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor

TikTok

In het bamboe verstopt, vlak naast het water lag een nestje moederziel alleen. De moederpoes was in geen velden of wegen te bekennen. Het park ging zo sluiten en de kleintjes lagen naast het water. De kittens zijn in veiligheid gebracht en het proberen is nu om mama ook te pakken te krijgen. Helaas is dit tot nu toe nog niet gelukt. Misschien zeg je waarom laat je het niet zo, moeder komt waarschijnlijk weer terug.
Helaas is het op deze locatie schering en inslag met moederpoezen en nestjes en zijn de kittens helaas soms erg ziek en overlijden vaak.
Ook lagen de kittens naast het water en het zou niet de eerste keer zijn, dat een kitten verdrinkt. TikTok is één van een nestje van vier kittens die bij de Stichting is gebracht. We gaan goed voor ze zorgen! Alles komt goed!

Geboren op:geschat 29-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor

Twitter

In het bamboe verstopt, vlak naast het water lag een nestje moederziel alleen. De moederpoes was in geen velden of wegen te bekennen. Het park ging zo sluiten en de kleintjes lagen naast het water. De kittens zijn in veiligheid gebracht en het proberen is nu om mama ook te pakken te krijgen. Helaas is dit tot nu toe nog niet gelukt. Misschien zeg je waarom laat je het niet zo, moeder komt waarschijnlijk weer terug.

Helaas is het op deze locatie schering en inslag met moederpoezen en nestjes en zijn de kittens helaas soms erg ziek en overlijden vaak.

Ook lagen de kittens naast het water en het zou niet de eerste keer zijn, dat een kitten verdrinkt. TikTok is één van een nestje van vier kittens die bij de Stichting is gebracht. We gaan goed voor ze zorgen! Alles komt goed!

Geboren op: geschat 29-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor

YouTube

In het bamboe verstopt, vlak naast het water lag een nestje moederziel alleen. De moederpoes was in geen velden of wegen te bekennen. Het park ging zo sluiten en de kleintjes lagen naast het water. De kittens zijn in veiligheid gebracht en het proberen is nu om mama ook te pakken te krijgen. Helaas is dit tot nu toe nog niet gelukt. Misschien zeg je waarom laat je het niet zo, moeder komt waarschijnlijk weer terug.

Helaas is het op deze locatie schering en inslag met moederpoezen en nestjes en zijn de kittens helaas soms erg ziek en overlijden vaak.

Ook lagen de kittens naast het water en het zou niet de eerste keer zijn, dat een kitten verdrinkt. YouTube is één van een nestje van vier kittens die bij de Stichting is gebracht. We gaan goed voor ze zorgen! Alles komt goed!

Geboren op: geschat 29-09-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor

Gappie

Gappie komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Gappie, zijn tante Queen Victoria en zijn broertjes en zusjes worden nu in de ziekenboeg verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar ze krijgen bij ons alle (medische) zorg die ze nodig hebben.

Geboren op: geschat 16-08-2022

Geslacht: nog niet bekend

Status: Kater

Mattie

Mattie komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Mattie, zijn tante Queen Victoria en zijn broertjes en zusjes worden nu in de ziekenboeg verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar ze krijgen bij ons alle (medische) zorg die ze nodig hebben. Inmiddels gaat het steeds beter met Mattie, kijk dat prachtige koppie!

Geboren op: geschat 16-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor...

Buddy

Buddy komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Buddy, zijn tante Queen Victoria en zijn broertjes en zusjes worden nu in de ziekenboeg verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar ze krijgen bij ons alle (medische) zorg die ze nodig hebben.

Geboren op: geschat 16-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor... 

Bro

Bro komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Bro, zijn tante Queen Victoria en zijn broertjes en zusjes worden nu in de ziekenboeg verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar ze krijgen bij ons alle (medische) zorg die ze nodig hebben.

Geboren op: geschat 16-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Ik ben in overleg

Sis

Sis komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Sis, haar tante Queen Victoria en zijn broertjes en zusjes worden nu in de ziekenboeg verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar ze krijgen bij ons alle (medische) zorg die ze nodig hebben.

Geboren op: geschat 23-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor... 

Queen Victoria

Deze prachtige, lieve poes genaamd Queen Victoria komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Queen Victoria wordt nu ziekenboeg verzorgd door een van onze super gastgezinnen. Victoria blijkt drachtig te zijn en bij ons kan ze de rust vinden die een drachtige dame nodig heeft. Victoria heeft nog een lange weg te gaan, maar ze krijgt bij ons alle (medische) zorg.

Geboren op: geschat 01-01-2016

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor... 

Papaya

Papaya komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Papaya zit nu samen met zijn nestgenootje Peach bij een van onze super gastgezinnen thuis om daar bij te komen.

Geboren op:geschat 23-08-2022

Geslacht: Poes

Status: Ik ben, samen met mijn broer Peach, in overleg met mijn nieuwe personeel.

Peach

Peach komt van een boerderij waar helaas niesziekte rond waart. Gelukkig mogen we van de boer nu de volwassen katten en de kittens gaan helpen. En dat is hard nodig, want niesziekte tast de oogjes en het ademhalingssysteem van katten aan. Niesziekte is één van de ziektes waar je je kat jaarlijks voor laat vaccineren, net zoals wij mensen dat doen met bijvoorbeeld de griepprik. Peach zit nu samen met zijn nestgenootje Papaya bij een van onze super gastgezinnen thuis om daar bij te komen. 

Geboren op: geschat 23-08-2022

Geslacht: Kater

Status: Ik ben, samen met mijn zus Peaches, in overleg met mijn nieuwe personeel.

Lucky (moederpoes)

De oude eigenaar van Lucky wilde haar laten steriliseren en toen bleek zij al drachtig te zijn. Dat was de reden om afstand te doen van Lucky en zo werd zij werd liefdevol opgevangen door een van onze gastgezinnen. Het duurde een tijdje voordat Lucky haar draai had gevonden en afgelopen maandag, 17 oktober is Lucky bevallen van drie kittens genaamd Magic, Nero en Happy. Het waren alle drie joekels van kittens, wel 140gram(!) Een normaal kitten weegt bij de geboorte 80-100 gram. Helaas heeft Nero de zware bevalling niet overleefd. Lucky is nu gezond en gelukkig met twee gezonde kittens.

Geboren op: geschat 01-01-2021

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor... 

Happy

Happy is geboren in onze Stichting. Lucky, de moederpoes, was afgestaan en heeft alle zorg gekregen die ze nodig had om te bevallen van drie prachtige kittens. Helaas is één nestgenootje overleden en Happy blijft over met nestgenootje Magic. Ze maken het beide hartstikke goed want mamma Lucky zorgt heel goed voor ze. Ze hebben nog even te gaan voordat ze geplaatst kunnen worden, eerst even alle rust om hun oogjes open te laten gaan en te wennen aan hun eigen vier pootjes.

Geboren op: 17-10-2022

Geslacht: nog niet bekend

Status: Nog even bijkomen hoor... 

Magic

Magic is geboren in onze Stichting. Lucky, de moederpoes, was afgestaan en heeft alle zorg gekregen die ze nodig had om te bevallen van drie prachtige kittens. Helaas is één nestgenootje overleden en Magic blijft over met nestgenootje Happy. Ze maken het beide hartstikke goed want mamma Lucky zorgt heel goed voor ze. Ze hebben nog even te gaan voordat ze geplaatst kunnen worden, eerst even alle rust om hun oogjes open te laten gaan en te wennen aan hun eigen vier pootjes.

Geboren op: 17-10-2022

Geslacht: nog niet bekend

Status: Nog even bijkomen hoor...

Crispy Mc Bacon

We kregen een telefoontje via onze kitten-in-nood telefoon, er was een poes bevallen van een nestje kittens. Ondanks de poezenpil die ze had gekregen, bleek ze toch drachtig te zijn! De moederpoes wilde niets weten van de kittens en liet ze liggen. Gelukkig hadden wij de ruimte voor deze kittens om ze op te vangen met een warme mand en een fles met lekkere, romige melk. Het gaat erg goed met ze, maar omdat ze zo jong zijn, hebben ze nog eventjes een weg te gaan voor ze groot en sterk genoeg zijn om geplaatst te worden in hun nieuwe furr-ever home.

Geboren op: 21-10-2022

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen hoor!

Egg Mc Muffin

We kregen een telefoontje via onze kitten-in-nood telefoon, er was een poes bevallen van een nestje kittens. Ondanks de poezenpil die ze had gekregen, bleek ze toch drachtig te zijn! De moederpoes wilde niets weten van de kittens en liet ze liggen. Gelukkig hadden wij de ruimte voor deze kittens om ze op te vangen met een warme mand en een fles met lekkere, romige melk. Het gaat erg goed met ze, maar omdat ze zo jong zijn, hebben ze nog eventjes een weg te gaan voor ze groot en sterk genoeg zijn om geplaatst te worden in hun nieuwe furr-ever home.

Geboren op: 21-10-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor!

Lulu

Nadat de poes van de dochter van mevrouw kittens had gekregen, ging het daarna niet helemaal goed. Mevrouw had de zorg voor de kittens overgenomen nadat de moederpoes niet meer naar de kittens om keek. Zorgen voor jonge kittens is een zware taak en je moet wel wat kennis in huis hebben om de kittens goed te kunnen ondersteunen. Natuurlijk staan wij klaar om te helpen toen het mevrouw helaas niet lukte om de kittens goed te laten drinken. Lulu en Lola kwamen snel onze stichting binnen en dankzij één van onze ervaren gastgezinnen, drinken ze nu goed. Nu krijgen ze de tijd om op te groeien als lieve, sociale en lekker gezonde kittens.

Geboren op: 14-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor!

Lola

Nadat de poes van de dochter van mevrouw kittens had gekregen, ging het daarna niet helemaal goed. Mevrouw had de zorg voor de kittens overgenomen nadat de moederpoes niet meer naar de kittens om keek. Zorgen voor jonge kittens is een zware taak en je moet wel wat kennis in huis hebben om de kittens goed te kunnen ondersteunen. Natuurlijk staan wij klaar om te helpen toen het mevrouw helaas niet lukte om de kittens goed te laten drinken. Lulu en Lola kwamen snel onze stichting binnen en dankzij één van onze ervaren gastgezinnen, drinken ze nu goed. Nu krijgen ze de tijd om op te groeien als lieve, sociale en lekker gezonde kittens.

Geboren op: 14-09-2022

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen hoor!

Zazou (moederpoes)

Helaas hebben de twee kittens van moederpoes Zazou het niet gered. Zazou wordt nu door ons opgevangen zodat zij gesteriliseerd kan worden en even bij kan komen. Daarna mag ze door naar haar furr-ever thuis! Deze knuffeltante gaat iemand heeeel gelukkig maken! Dat weten we zeker!

Geboren op: ...

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen.

Twister

Twister kwam samen met Sparrow binnen. Ze waren super angstig, maar wat wil je ook. Je word gevangen en ergens heen gebracht en je weet niet waarheen! Maar Twister had al snel door dat ze op een veilige en leuke plek terecht gekomen was. Ze kijkt nog wel even de kat uit de boom, maar ze komt al aardig los! Wat een lieffie is Twister!

Geboren op: ...

Geslacht: Kater

Status: Nog even bijkomen.

Sparrow

Sparrow kwam samen met Twister binnen. Ze waren super angstig, maar wat wil je ook. Je word gevangen en ergens heen gebracht en je weet niet waarheen! Maar Sparrow had al snel door dat ze op een veilige en leuke plek terecht gekomen was. En wat een knuffelige kroelpoes blijkt ze te zijn!! Heeerlijk knuffelen, liefste de hele dag! Ze is helemaal op en weet nu voor de volle 100% dat mensen vet wel leuk zijn!

Geboren op: ...

Geslacht: Poes

Status: Nog even bijkomen.

Heb je interesse in een kitten dat de koffers al klaar heeft staan of in een kitten wat nog aan het opknappen is? Maak dan gebruik van het adoptieformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hieronder zie je een selectie van alle kittens die we de afgelopen jaren hebben opgevangen. Deze kittens hebben al een thuis gevonden