Waar u ons en onze katjes enorm mee kunt helpen

U voelt hem vast al aankomen. Om een kitten gezond op te laten groeien, is een behoorlijke kostenpost. Stichting Kittenopvang Kitten&Co krijgt geen enkele subsidie.  Wij zijn daarom volledig afhankelijk van donaties. Uw bijdrage is daarom zeer welkom. U kunt hiervoor onze digitale collectebus gebruiken die wij via Dierenlot hebben opgezet. Gebruik hiervoor de volgende link: Digitale Collectebus Kitten&Co via Dierenlot

Even belangrijk is het vinden van een eigen thuis als onze lieverds zover zijn. Heeft u dat gouden mandje of kunt u helpen zoeken? Volg ons dan op onze Facebook pagina

 

Vrienden van Kitten&Co !

Doneren is op verschillende manieren mogelijk.
U kunt ons natuurlijk steunen met een enkele kleine donatie via een overschrijving op ons bankrekeningnummer. Maar omdat onze bank maar een beperkt aantal transacties toestaat, hebben wij:  Vrienden van Kitten&Co in het leven geroepen. U kunt u aan melden voor een jaarlijkse donatie ten behoeve van onze stichting. U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag. Het minimum bedrag hiervoor is €15,-  Wanneer u ons op deze wijze wilt steunen kunt u ons een berichtje sturen via het contact formulier. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht terug. Ieder jaar in Maart, het begin van het kitten seizoen, krijgt u van ons een herinnering via de email. De donatie blijft geheel vrijblijvend. U kunt er altijd voor kiezen om ieder gewenst moment te stoppen of uw bedrag aan te passen na believen. Door Vrienden van Kitten&Co is het voor ons mogelijk om het kitten seizoen met een financiële buffer te beginnen zodat wij ieder ziek en zielig haarballetje per direct de nodige zorg kunnen geven. 

 

Wat kunt u nog meer doen?

Ziet u ergens kittens in nood met of zonder moeder? Bel dan met een van onze medewerkers

📞06-30558685

 

Het is belangrijk dat u het nestje met rust laat en afstand houdt, omdat de kans bestaat dat de moeder haar kittens zal proberen te verplaatsen. Vaak zijn de kittens daarna voor ons onvindbaar. Wij zullen zo snel mogelijk komen om de moeder en haar kittens op te halen. Daarmee hopen we te voorkomen dat moederpoes meer nestjes krijgt. Soms is zij zo schuw dat ze vlucht en zich niet meer laat zien. Desondanks zullen wij er alles aan doen om moederpoes te vangen en in veiligheid te brengen. Vaak kan er in samenwerking met Stichting Zwerfdier of Stichting Katten Vermist Alkmaar een vangkooi neergezet worden en kunnen wij moeder met haar kittens herenigen. 

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

U kunt ons bereiken door een privé bericht te plaatsen op facebooku kunt ons ook mailen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.